Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éve hülyíti a párját? (megcsalás)
1éve kavarok egy férfival és most tudtam meg, hogy kapaszkodjatok meg már az esküvőt szervezik a barátnőjével !
mi tévő legyek? nem is tudtam, hogy van valakije, igaz csak szexelni járunk össze semmi több de azért közölhette volna
25/L
"igaz csak szexelni járunk össze semmi több"
És te azok után, hogy megd*g párszor, de nyilvánvalóan semmi többre nem kellesz neki, mégis mit vársz tőle?
Ne értsd félre, elítélem a megcsalás midnen formáját, és így látatlanból is, ha ez igaz, akkor egy féreg a szeretőd, de neked meg lehetne annyi eszed 25 évesen, hogy attól, mert valaki belédspriccelt párszor, az még nem jelenti azt, hogy ő lenne álmaid lovagja.
Szerintem a kérdezőnek nem azzal van baja, hogy a pasi nem az ő "álmai lovagja", hanem azzal, hogy kiderült egy olyan dolog, amivel nem tud mit kezdeni. Lehet, ha tudta volna, hogy a pasinak menyasszonya van, akkor nem megy bele ebbe az egészbe, mert ez így nem tiszta helyzet és annak ellenére, hogy csak szexeltek nem gondolta, hogy a pasi ekkora paraszt.
Kérdező, szerintem hagyd ezt a pasit a fenébe, ne vegyél részt egy ilyen undorító dologban. Eddig nem voltál hibás, mert nem tudtad, hogy mi a helyzet, de ha továbbra is benne maradsz, akkor már te is igencsak hibás leszel. Szóval te döntesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!