Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás vagy nem megcsalás?
Egy éve mikor kiderült, hogy a férjem szeretőt tart én sem voltam rest, kerestem magamnak én is. Kb. fél éve van viszonyom egy nős férfival. Előtte volt egy futó kapcsolatom, ami csak a szexről szólt. Mikor megismerkedtem a mostani barátommal, aznap még a korábbi szeretőmmel egyszer együtt voltunk. Én őszintén elmondtam a mostani barátomnak mindent, mivel a kapcsolatunk komolyra fordult. Viszont ő felemlegeti, hogy mikor megismerkedtünk már aznap megcsaltam.
Akit egy napja ismersz és még azt sem tudod, hogy mi lesz a dologból és még együtt vagy (hangsúlyozom csak egyszer) az éppen aktuális barátoddal az megcsalásnak számít?
Nem számít annak. De most csak gondolj bele ha fordítva történt volna. Egy nő úgy rúgta volna ki a pasast, ha ilyet csinál és még meg is mondja, hogy a lába se éri a földet.
Biztos vagyok benne, hogy te is így tettél volna fordított esetben.
Akkor meg örülj neki, hogy a pasik nem olyan álszentek, és csak felemlegeti neked a dolgot, nem pedig rövid úton kitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!