Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt tudnátok élni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt tudnátok élni egy olyan emberrel aki pszichopata?

Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 13:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
7. vagyok. onnan tudom, hogy ismerek pszichopatát. és tízesnek van igaza.
2014. jún. 1. 14:04
 12/18 Andrea Henrietta ***** válasza:
0%

1. a önmagadat diagnosztizáltad, még nem biztos hogy pszichopata vagy. De ha valóban vannak aggasztó tünetek, feltétlenül keress meg egy szakembert! Mert ez egy nagyon komoly és veszélyes dolog! semmiképpen sem hanyagold el.

2. Nagyon veszélyes együtt élni egy pszichopatával. Max egy szociopatának talán sikerülne, vagy hasonló mentális betegséggel szenvedőnek. de ez akkor sem jó ötlet! Nagyon rosz dolgok sülhetnek el ebből.

2014. jún. 1. 14:19
 13/18 anonim ***** válasza:
Aki azt mondja hogy igen, azzal rögvest randit beszélek le priviben :D
2014. jún. 1. 14:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen. 23/L
2014. jún. 1. 14:25
 15/18 anonim ***** válasza:
egy pszichopata nem aggódik, ez alap.
2014. jún. 1. 14:26
 16/18 A kérdező kommentje:
nem aggódom én, csak felmerült bennem. egyébként vannak rá tüneteim is.
2014. jún. 1. 14:31
 17/18 anonim ***** válasza:
de mik azok basszus, már komolyan én vagyok a pszichopata, mert b*szol annyit megírni, hogy miért gondolod azt, hogy pszichopata vagy!!!
2014. jún. 2. 17:26
 18/18 anonim ***** válasza:
igen
2020. aug. 2. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!