Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pszichopata érezhet szerelmet valaki iránt?
Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 21:11
3/8 anonim válasza:
Nem. Neki nincs szüksége társra. A pszichopata tökéletesen jól érzi magát egyedül is, persze ha szexre vagy gyengédségre van szüksége, tipikusan megszerzi magának.
..Példaképeim :)
4/8 anonim válasza:
3 tulajdonsággal szokták jellemezni a pszihopatákat
nem szeret
nem tanul
nem szorong
szerintem a "nem szeret" kizárja a szerelmet
5/8 anonim válasza:
Én azt olvastam valamelyik pszihológiai könyvben, hogy a pszihopatáknak empátiájuk nincs. Lehet szerelmes, de veszélyes is. Ha mérges, nem tudja átérezni azt, hogy a másiknak fáj, amit tesz.
6/8 anonim válasza:
A pszichopatáknak nincs empátiájuk... Igen, a pszichológia így tartja. De tettetni ezt is tudják. Mindent tudnak tettetni, akár a szerelmet is. És ha a belső ösztöneik azt súgják hogy szerelmet kell mutatni, akkor kiválóan megjátszák azt is. A lényeg, hogy a pszichopatát nehéz felismerni. A pszichológia úgy mondja, hogy nem képesek átérezni a másik fájdalmát. Én inkább úgy mondanám, hogy tökéletesen el tudnak szakadni az érzelmektől. Általában pont ezért vannak a magas pozíciókban pszichopata-gyanús emberek. Nem véletlen.
7/8 anonim válasza:
2-esnek: Egy pszichopata vágyhat gyengédségre? Hisz nem szeret, akkor miért lenne erre szüksége? Ők uralkodni szeretnek, nem pedig arra, hogy babusgassák őket.
8/8 anonim válasza:
Úgy akartam írni, hogy ők uralkodásra vágynak, nem pedig arra, hogy babusgassák őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!