Mi várható egy pszichopatától, milyen apa lesz?
nekem csak az ugrott be, hogy mi van, ha a gyerekkel a hátsó ülésen hajt át a piroson...
nem értek hozzá, nem tudom, hogy meg tud-e változni, én félnék ettől a helyzettől
Viszont nagyon jószívű, nagyon szereti a gyerekeket, barátságos, közvetlen ember és értelmes is. Nagyon szeretne gyermeket tőlem
Ha ez igaz, akkor nem pszichopata(antiszociális személyiségzavarban szenvedő)
" nagyon jószívű, nagyon szereti a gyerekeket, barátságos, közvetlen ember és értelmes is"
A pszichopaták képtelenek bármiféle érzelemre. Az átlagnál értelmesebbek és könnyen manipulálják az embereket.
Hogy megkomolyodik e? Ez ugye valami vicc. A pszichopata születésétől halálig ugyanolyan marad, ez nem változik.
Azért ha ilyesmiért pszichopatának nyilvánítják az orvosok, akkor a fél világ pszichopata lenne. Szerintem van itt más is, ha papírja van róla. Ennyiért nem nyilvánítanak senkit pszichopatának. Vagy van itt egy kis fogalomzavar.
Nem tudom, szerintem pszichopatának kevés nő szeretne gyereket szülni.
Ha ezek a tünetek, akkor neki nem való a gyerek.
Neked lehet tőle gyereked. Csak akkor neked kell egyedül nevelned.
Sajnos a betegsége miatt rá nem számíthatsz. És ez nem kedvesség,aranyosság kérdése. Ezek tények.
Kiemeled, hogy értelmes, közvetlen és szereti a gyerekeket. Nekem úgy tűnik nem sok mindent tudsz erről a betegségről. Nézz utána vagy kérdezz meg egy szakembert ő majd elmondja mi is ez az állapot valójában.
Én semmiképp sem szülnék neki, de együtt se élnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!