Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan ciki. szerinted mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan ciki. szerinted mit gondolhat anya?

Figyelt kérdés

Reggel mikor felkeltem,fel volt állva a pėniszem.

A nappalin keresztül kell menni, hogy a mosdoba jussak... nem tudta, hogy anya a nappaliban ül... korán volt mėg. Mentem mosdoba ės meglátta, odanėzet...gatyában voltam szoval nagyon látszott.

Mit gondolhat most?

16f

2014. jún. 1. 10:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

nekem is áll!

hála istennek

2014. jún. 1. 10:58
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, szerencsére nekem a fürdő mellett van a zuhany, reggel még várok hogy lelankadjon és után megyek ki.

20 éves vagyok és 9 éve nem volt se merevedésem se pucérkodásom anyám elött.

2014. jún. 1. 10:59
 13/19 anonim ***** válasza:
62%
Én ha sokáig vagyok a fürdőszobába, anyám be szokott kiabálni kívűlről: "mi van kivered?" :DDD
2014. jún. 1. 10:59
 14/19 anonim ***** válasza:
Hallod, szerintem az égvilágon semmit.
2014. jún. 1. 11:00
 15/19 anonim ***** válasza:
ismerős :D de legalább ott nem kell izgulni, hogy ki nyit be! :D
2014. jún. 1. 11:00
 16/19 A kérdező kommentje:

Hát köszi a válaszokat...:)

Amugy azėrt tartom cikinek,mert mi nem vagyunk közvetlenek ilyen tėren... sosem járkálunk egymás elött gatyában,bugyiban... föleg nem állo farokkal.

2014. jún. 1. 11:06
 17/19 anonim ***** válasza:
A helyében én azt gondolnám, hogy van egy egészséges kamasz fiam. :-)
2014. jún. 1. 11:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez egészséges. Azt gondolhatja, hogy "jólvan, 16 éves a fiam és minden rendbe van vele hormonális téren". Ennyi. :)
2014. jún. 1. 12:47
 19/19 anonim válasza:
Azt gondolja minden oke veled. A ku kibol mar f.s z lett, a fiam kezd ferfova erni. Ne parazd tul a dolgot!
2014. jún. 1. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!