Hogyan mondjam el anyumnak hogy menstruaciom van?
Anya, nagylány lettem! :)
nem kínos Anyukád előtt, hidd el :)
gondolj bele.
Anyukádnak is ugyan úgy megvan.. és minden lánynak:)
én is kínosnak tartottam.sőt még most is néha:)
hány éves vagy??
Ez miért lenne ciki?Természetes dolog,és meg fogja érteni.Csak mondj ezt:Anya,megjött a menzeszem.
Nem értem a problémád.Amúgy meg neki kéne elbeszélgetni veled ezekről a dolgokról.
én is nagyon cikinek tartottam és nagyon féltem h hogyan fogom neki elmondani..
de akkor hirtelen az volt a legjobb ötletem h odamentem és a fülébe sugtam h ‘ anya megjött‘ :)
Én úgy kezdeném az,hogy : Holnap elkezdenék beszélgetni az anyukámmal és meg kérdezném tőle,hogy szerinte mikor szokott a lányoknál meg jönni a menstruáció ? hány éves korban és azt is meg kérdezném tőle,hogy nála hány éves korában jött meg. Vagy azt kérdezném tőle,hogy ő hogyan készült fel az első menstruációja eljövetelére? Vagy azt hogy a lányok honnan,miből tudják azt ,hogy pl. 1 - 2 napon belül lehet,hogy megjön nekik a menstruációjuk? Mit éreznek a menstruáció előtti napokban.
Az anyukád szívesen fog beszélni róla,majd meglátod.
A menstruációs témát nem kell cikinek érezni! A menstruáció megjövetele egy a felnőtté válás jele és nagyon kell neki örülni ha és amikor be következik a menstruáció, mert ez azt jelenti, hogy egészséges nő vagy.
Az én lányom így közölte: "Anya van nálad betét" ?
És együtt örültünk, még egy fagyit is ettünk. Ez azt jelenti, hogy egészséges és ő is így fogta fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!