Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan mondjam el anyumnak...

Hogyan mondjam el anyumnak hogy menstruaciom van?

Figyelt kérdés
Meg nem jott meg nekem de felek hogy majd ha megjon hogyan mondom el neki. Felek hogy kinos meg/vagy ciki lesz. Szerintetek hogyan kozoljem vele? :? Csak NORMALIS valaszokat kerek!! A segitseget elore is koszonom! ^^

2014. jan. 2. 00:30
1 2
 1/13 anonim válasza:

Anya, nagylány lettem! :)

nem kínos Anyukád előtt, hidd el :)

gondolj bele.

Anyukádnak is ugyan úgy megvan.. és minden lánynak:)

én is kínosnak tartottam.sőt még most is néha:)

hány éves vagy??

2014. jan. 2. 00:37
 2/13 anonim válasza:

Ez miért lenne ciki?Természetes dolog,és meg fogja érteni.Csak mondj ezt:Anya,megjött a menzeszem.

Nem értem a problémád.Amúgy meg neki kéne elbeszélgetni veled ezekről a dolgokról.

2014. jan. 2. 00:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Persze, hogy ciki, ennyi idősen minden ciki. De hidd el, túl lehet lépni rajta. Megmondod majd neki, hogy nagylány lettél, és hogy segítsen neked eligazodni a betétek-tamponok világában. Segítőkész lesz majd, nem lesz gond. :)
2014. jan. 2. 00:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

én is nagyon cikinek tartottam és nagyon féltem h hogyan fogom neki elmondani..

de akkor hirtelen az volt a legjobb ötletem h odamentem és a fülébe sugtam h ‘ anya megjött‘ :)

2014. jan. 2. 00:52
 5/13 anonim ***** válasza:

Én úgy kezdeném az,hogy : Holnap elkezdenék beszélgetni az anyukámmal és meg kérdezném tőle,hogy szerinte mikor szokott a lányoknál meg jönni a menstruáció ? hány éves korban és azt is meg kérdezném tőle,hogy nála hány éves korában jött meg. Vagy azt kérdezném tőle,hogy ő hogyan készült fel az első menstruációja eljövetelére? Vagy azt hogy a lányok honnan,miből tudják azt ,hogy pl. 1 - 2 napon belül lehet,hogy megjön nekik a menstruációjuk? Mit éreznek a menstruáció előtti napokban.

Az anyukád szívesen fog beszélni róla,majd meglátod.

A menstruációs témát nem kell cikinek érezni! A menstruáció megjövetele egy a felnőtté válás jele és nagyon kell neki örülni ha és amikor be következik a menstruáció, mert ez azt jelenti, hogy egészséges nő vagy.

2014. jan. 2. 01:11
 6/13 anonim ***** válasza:
Inkább az lenne a ciki, ha nem jönne meg.... Ez egy természetes folyamat.
2014. jan. 2. 01:12
 7/13 anonim ***** válasza:
Ez a világ legtermészetesebb dolga! Anyukád is nő és menstruál. Különben Te nem lennél. Mondd azt: "Anya, megjött a menstruációm!"
2014. jan. 2. 05:53
 8/13 anonim ***** válasza:

Az én lányom így közölte: "Anya van nálad betét" ?

És együtt örültünk, még egy fagyit is ettünk. Ez azt jelenti, hogy egészséges és ő is így fogta fel.

2014. jan. 2. 09:01
 9/13 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat!! ^^ Csak arra lettem volna kivancsi hogy ti hogyan kozoltetek anyukatokkal. Beszeltunk mar rola. Amugy 12 eves vagyok ugyhogy szerintem meg idoben vagyok ;)
2014. jan. 2. 15:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Csak annyit mondtam,hogy megjött,és egyből adott betétet.Hidd el,ez nem ciki.
2014. jan. 2. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!