3évig szedtem fogamzásgátlot kb 4 honapja nem jön meg a menstruaciom! Vettem tesztet pozitiv lett viszont halvâny volt a csik! Ez volt 2 honapja azota semmi, nem nö a hasam viszont a vizeletem sötét. Mi lehet a baj?
Ugyanezt akartam kérdezni mint az első válaszoló, de kitöröltem hogy ez nem lehet.
Lehet szellem csík volt, de az is lehet hogy elhalt a terhesség vagy HCG-t termelő petefészek daganat van.
És mit mondott a nőgyógyász?
Hüvelyi Uh vizsgálat során nézni kell, hogy nincs-e petefészek ciszta vagy ciszták, mert több is lehet. Illetve, hogy a petefészkek nem kezdtek-e el sorvadni, miután a gyógyszer leállította a hormontermelésüket / bár ez nagyon-nagyon ritka/. Ha néznek hormon szintet :
petefészek saját hormonjai: ösztrogén, progeszteron
agyalapi mirigy : FSH, LH, prolactin
Van peteérést indukáló gyógyszeres kezelés, amivel ha jó a petefészek tüszőérést lehet stimulálni.
A vizelet sötétségét máj eltérés is okozhatja, emelkedett ubg miatt, ami lehet a gyógyszerszedés következménye is.
/ nem voltam a net-en ezért nem néztem a válaszod /
Viszont van olyan betegség, ha későn mész nem tudnak segíteni.
Kifuthatsz a a peteérést stimuláló lehetséges időszakból is.
Jön az új év ez pont jó, hogy csinálj valami újat. Pl elmész a MAGAD érdekében a nőgyógyászhoz.
Nem akarlak bántani, de ha kifutsz az időből utána a fejedet vered majd a falba.Ez nehéz, és lehet félelem és nem és a nem akarok nőgyógyászhoz menni stb. De sajnos neked ettől nem lesz jobb.
Én is volt, hogy futottam egy kört elhúzódó vérzés miatt, agyilag már az egészségügyi küretnél tartottam aztán meg lehetett oldani Ergam cseppel. Szóval én csak azt tudom tanácsolni , hogy minél előbb vizsgáltasd meg magad.
A kérdésedből az sem derül ki, hogy szeretnél-e kisbabát.
De ettől függetlenül te is tudod, hogy mi itt nem tudunk "távdiagnosztiálni" téged, távgyógyítani meg még kevésbé.
Szerintem az egyetlen értelmes tanács, amit adhatunk, az az, hogy minél előbb fordulj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!