Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3évig szedtem fogamzásgátlot...

3évig szedtem fogamzásgátlot kb 4 honapja nem jön meg a menstruaciom! Vettem tesztet pozitiv lett viszont halvâny volt a csik! Ez volt 2 honapja azota semmi, nem nö a hasam viszont a vizeletem sötét. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 19:48
1 2
 1/13 Passiflora ***** válasza:
81%
A halvány pozitív teszt óta, két hónapja sem új tesztet nem csináltál, sem orvosnál nem voltál??
2013. dec. 29. 19:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt akartam kérdezni mint az első válaszoló, de kitöröltem hogy ez nem lehet.

Lehet szellem csík volt, de az is lehet hogy elhalt a terhesség vagy HCG-t termelő petefészek daganat van.

2013. dec. 29. 19:55
 3/13 A kérdező kommentje:
De igen es nem voltam terhes! Most megint nem jött meg... alig eszek kb 2 kanâl valami ès tele leszek... 3 honapja nem szedek gyogyszert amig szedtem rendesen megvolt miota abba hagytam nem... fogytam is a vizeletem meg sötèt ès sok fel voltam fàzva...
2013. dec. 29. 20:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

És mit mondott a nőgyógyász?

Hüvelyi Uh vizsgálat során nézni kell, hogy nincs-e petefészek ciszta vagy ciszták, mert több is lehet. Illetve, hogy a petefészkek nem kezdtek-e el sorvadni, miután a gyógyszer leállította a hormontermelésüket / bár ez nagyon-nagyon ritka/. Ha néznek hormon szintet :

petefészek saját hormonjai: ösztrogén, progeszteron

agyalapi mirigy : FSH, LH, prolactin

Van peteérést indukáló gyógyszeres kezelés, amivel ha jó a petefészek tüszőérést lehet stimulálni.

A vizelet sötétségét máj eltérés is okozhatja, emelkedett ubg miatt, ami lehet a gyógyszerszedés következménye is.

/ nem voltam a net-en ezért nem néztem a válaszod /

2013. dec. 29. 21:37
 5/13 anonim ***** válasza:
A gyógyszer mellett rendszeres vérzésnek kellett lenni, de ez megvonásos vérzés. Bevitted szájon át a kész hormont, majd amikor nem szedted, hirtelen leestek a hormon szintek és levált a méhnyálkahártya. Itt nincs tüszőérés, nem képződik petesejt. Így hat a fogamzásgátló, ez a lényege.
2013. dec. 29. 21:41
 6/13 A kérdező kommentje:
Annyit,hogy nem vagyok terhes.akkor lehet a fogamzasgatlo miatt nem jön meg? Orvoshoz nem merek menni fèlek hogy ez betegsèg... nèha fàj a hasam alul de ezenkivül semmi valamint ha eszek felpuffadok....
2013. dec. 29. 22:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Viszont van olyan betegség, ha későn mész nem tudnak segíteni.

Kifuthatsz a a peteérést stimuláló lehetséges időszakból is.

Jön az új év ez pont jó, hogy csinálj valami újat. Pl elmész a MAGAD érdekében a nőgyógyászhoz.

Nem akarlak bántani, de ha kifutsz az időből utána a fejedet vered majd a falba.Ez nehéz, és lehet félelem és nem és a nem akarok nőgyógyászhoz menni stb. De sajnos neked ettől nem lesz jobb.

Én is volt, hogy futottam egy kört elhúzódó vérzés miatt, agyilag már az egészségügyi küretnél tartottam aztán meg lehetett oldani Ergam cseppel. Szóval én csak azt tudom tanácsolni , hogy minél előbb vizsgáltasd meg magad.

2013. dec. 29. 22:48
 8/13 Passiflora ***** válasza:
A felfázásod meg a sötét színű vizeleted miatt voltál orvosnál?
2013. dec. 29. 22:58
 9/13 Passiflora ***** válasza:
81%

A kérdésedből az sem derül ki, hogy szeretnél-e kisbabát.

De ettől függetlenül te is tudod, hogy mi itt nem tudunk "távdiagnosztiálni" téged, távgyógyítani meg még kevésbé.

Szerintem az egyetlen értelmes tanács, amit adhatunk, az az, hogy minél előbb fordulj orvoshoz.

2013. dec. 29. 23:03
 10/13 anonim ***** válasza:
"Orvoshoz nem merek menni fèlek hogy ez betegsèg" ne légy már olyan, mint egy bébi.. Mégis akkor mit vársz? Majd magától minden megoldodik?
2013. dec. 30. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!