3évig szedtem fogamzásgátlot kb 4 honapja nem jön meg a menstruaciom! Vettem tesztet pozitiv lett viszont halvâny volt a csik! Ez volt 2 honapja azota semmi, nem nö a hasam viszont a vizeletem sötét. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 19:48
11/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma csinàltam kèt tesztet az elsö csik nagyon halvàny, de màsodik csik sötèt... ilyenkor mivan? Azt olvastam hogy ebben az esetben n pozitiv csak akkor ha kèt erös csik van ott!?
2013. dec. 30. 16:30
12/13 anonim válasza:
egy kicsit szokott látszani, ahogy átszívódik a vizelet rajta / van, amelyiken ilyen lilás, van amelyiken rózsaszín.
Menj el nőgyógyászhoz, feleslegesen dobálod ki a pénzt a tesztre. De ezt már írtam is.
13/13 A kérdező kommentje:
Most màr csak 2-àn tudok elmenni... addig csak ülni! Baràtomnak elmondtam ideges volt nagyon... ha tènyleg az vagyok akkor abortusz... akkor a teszt szerint terhes vagyok?
2013. dec. 30. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!