Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mėgsem igaz teljesen?

Figyelt kérdés

Hogy sosem járnál roma fiuval?

Elöször is nem kėrek rasszista jellegü kommenteket!!!

Nemrėg volt egy magyar barátnöm, de nem müködött a szülei miatt...nem akarták,hogy egy romával járjon,pedig semmit nem tudtak rólam.

Meg számtalanszor megbámulnak magyar csajok az utcán.

A szüleitek miatt lettetek ilyenek ?

Járnál romával,csak a szüleid nem engedik?

2014. máj. 31. 21:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

semmiképpen nem kezdenék romával. még hogyha a srác esetleg, nagyon ritka esetben rendbe is lenne, a roma vér mindenképpen ott van, ha máshol nem, a családjában.

de én még sosem találkoztam sem jóképű romával, sem pedig olyannal, aki lenne olyan normális, hogy ne érezzem a különbségeket. egyszerűen én látok valamit a romák arcszerkezetében, ami zsigerből taszít.

2014. máj. 31. 22:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem,nem igazán.

Szóval azért mikor általános iskola 3.osztályában elkezd zsarolni egy "kedves" roma osztálytárs,meg fenyegetni.. Aztan későbbiekben meg meglopnak,és nekik áll feljebb,és még sorolhatnám... Ez nem a szülők hatása,ez a magam tapasztalata. Ismertem 1-2 normálist,de elenyésző..

Magyarok közt is vannak ilyenek én nem mondom,velük sem szimpatizálok,de romák között sajna jóvan több ilyen van.

2014. máj. 31. 22:10
 13/16 A kérdező kommentje:

Ėrtem:)

De azėrt ez az általánositás sem jo dolog.

2014. máj. 31. 22:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, csak egy kérdés:

Ha szerinted a romák erre nem szolgálnak rá, és a magyarok egyáltalán nem különbek nálatok, akkor mégis mi a fenéért nem jó neked egy értelmesebb roma lány? Miért akarsz feltétlenül magyarral kezdeni?

2014. máj. 31. 22:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem,mert a normálisabbjának így jóval nehezebb. De baromi nagy változások,csodák kellenének ahhoz,hogy ez ne így legyen.
2014. máj. 31. 22:21
 16/16 A kérdező kommentje:

11.Hát nem tudom... pl itt is feltettem egy kėrdėst a külsömmel kapcsolatban ės 10-böl 8 lány azt irta, hogy jol nėzek ki...gondolom volt köztük magyar is:)

Köszönöm a válaszokat.

2014. máj. 31. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!