Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rondaként érdemes ismerkedni jól sikerült fotóval neten keresztül?
Vigasztalni tudok, hallgatóságnak is jó vagyok, de férfinak eddig nem tudtak tekinteni, inkább csak havernak. Most hogy ez jel-e arra, hogy nem érem el a színvonalat, az jó kérdés.
Fordított esetben is meglepődnék, de én képes vagyok arra, amire sok ember nem: ha képen valamennyire szimpatikus és beszélgetünk sokat, akkor még ha csalós is a fotó, a kicsiny lelkivilága miatt megszépül a szememben.
Kérdező, én is pontosan így vagyok ezzel, ezért nem is tudom meghatározni pontosan, hogy külsőleg milyen típusú férfiakra bukok.
20-as: Te is sötét elme vagy, mert olyan idióta vagy, hogy kevered a nagydumát az odaadással. B@** meg, nem tudsz magyarul???
Nana, emberek! Vége a segílyosztásnak', oszolj! :D Nehogy már összevesszetek itt egy félreértésen...
Nem használom fel a képet, úgy határoztam. Akkor marad a forever alone. Béke! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!