Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miêrt nem lêp?
Van egy fiú aki nekem tetszik és én is tetszem neki màr a haverjai is észrevették és cikizik mert zavarban van.Ne legyel màr zavarban! Csak nem zavarban vagy? ilyenek..
Szóval mindig néz,de folyton nem lehet nem észrevenni hogy néz.Nem lép régebben vagyis még nyàron beszélgettünk tàncoltunk meg akart csókolni,de mondtam neki hogy ne.Utàna véletlen egy tàrsasàgba kerültünk és meg akart ölelni,de mondtam neki hogy inkàbb engedjen el.
Õ olyan fajta fiú aki szereti a lànyokat..remélem értitek nincs jó híre nõcsàbàsz mint az apja volt!
Nem akartam,hogy azt higgye hogy megkaphat vagy ilyesmi és az elõbb leîrtam,hogy meg akart csôkolni meg meg ölelni,de inkàbb visszautasítottam.Szerintem jól tettem.
De mostanàban ràm nêz,szemezünk es elpirul.Zavarban van a jelenlétenben és nrm ül le a többiek közé,hanem àll és nêz folyton néz,de nem lêp és nem értem miért.
8 év korkülönbség van köztünk ês tudom most hogy leírtam hogy 8 év korkülönbség van köztünk jönnek ezek hogy "csak meg akar dugni" meg"mit akarok Barbizzak mêg"
A vêleményeteket kértem persze szóval inkàbb nem is problémàzok rajta.
én 16 leszek nem sokàra ô 23 êves.
Szóval szerintetek?
Miêrt nem lép lehet mert még kislànynak gondol?
Tudom hogy sok a 8 év ennyi idôsen,hogy fiatal vagyok hozzà.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!