Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek igaz az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek igaz az alábbi "kép"?

Figyelt kérdés

www.demotivalo.net/view/13773/ha-egy-ferfi-megerint-a-szavaival

:) Kort is, és némi magyarázatot. Szerintem van benne valami.. de sok nő mégis játssza az álszentet :)

#sdbgdnh
2014. máj. 29. 23:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem tettszik :-)
2014. máj. 29. 23:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Mármint a kép igaz, vagy ami alá van írva? :D
2014. máj. 30. 00:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos vagy nem sajnos, sok lányt le lehet venni a lábáról szép szavakkal.

Ez attól még nem garancia arra, hogy többet is akarjon tőled, de jó úton jársz afelé, hogy érdeklődjön irántad.

Főleg azok a lányok örülnek úgymond a szép szavaknak, akik nem kapnak ilyesmit, szeretethiányosak vagy önbizalomhiányosak (ebből sajnos van elég), nekik bármit mondasz, ami hízeleg az önértékelésüknek, nyeregben vagy.

Mindezt lányként mondom... Ezt látom sajnos a többieknél. Mondjuk mindig is racionálisabb típus voltam, mint az átlag nőegyed... Nagy az esély rá, hogy olyat fogsz ki, akinél ez elindíthatja az érdeklődést feléd. Vagy, ha kicsit is próbál objektíven gondolkodni, mint én, akkor nem fogja meghatni. Próbáld ki :D (Amúgy nem vagoyk álszent. Én is szeretem a bókokat, ha szépen beszélnek velem, hozzám, stb. De ettől még nem rohantam senki karjaiba. Nem ez "indított be", úgymond.)

L22

2014. máj. 30. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!