Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TE ÖRÜLNÉL EGY CSOKOR VIRÁGNAK? Főleg lányok, de fiúk véleményét is várom az alábbi kérdésemre.
Arról van szó, hogy van egy lány, akivel köszönő viszonyban vagyunk már egy éve. Komolyabb dolog semmi nem történt köztünk. És mivel mindig olyan kis vidám volt amikor találkoztunk és annyira szépen és kedvesen mosolygott, amikor össze-össze futottunk véletlenül az utcán, gondoltam elhívom randira. Teljesen véletlenül tudtam meg, hogy hol lakik, egyik haverom látta hazamenni és felhívta rá a figyelmemet. Én meg gondoltam egy merészet, és küldtem neki egy csokor virágot, egy tábla csokoládét és egy kis üzenőkártyát borítékban, hogy azért tudja kitől kapta a csokrot.
Viszont a minap kiderült, hogy van egy közös barátnőnk, aki viszont szólt nekem, és arra kért, hogy ne tüntessem ki tovább a figyelmemmel az illető hölgyet, mert nagyon rosszul vette ki magát a dolog, és konkrétan ő (mármint a lány) megijedt, hogy honnan tudom én az ő címét.
Kérdésem csupán annyi, hogy: Szerintetek tényleg ennyire gáz amit csináltam?
Én már kaptam rózsacsokrot a szerelmemtől :)
20/F
Őszintén KÖSZÖNÖM SZÉPEN a válaszokat mindenkinek. Érdekesek a reakciók... mármint a lány reakciói...
Egyébként fura ez a kettősség és nem tudom mit kezdjek vel, hogy a lány azóta is köszön, meg mosolyog, ha találkozunk, de a közös barátnő szerint viszont nem kér a "figyelmemből".
Nem tudom, hogy végleg hagyjam, vagy csak állítsam magam takarékra egy időre...
Ti mit mondotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!