Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy lesz @rjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy lesz @rjam mások véleményét?

Figyelt kérdés
itt ez alatt gondolok kinéetre, személyiségre. Régen ha valaki azt mondta szép vagyok felnyomta az egóm ha azt mondta hogy csunya meg lerántotta és nagyon rosszul esett. Csak a mások véleménye számított és még most is kicsit rosszul esik ha pl egy másik lány azt mondja rám, hogy csúnya vagyok. Nem akarom hogy érdekeljen de érdekel és nagyon zavar és rosszul esik. Mit tehetek ez ellen
2013. nov. 18. 18:52
 1/8 Zakathol ***** válasza:
Szard le.
2013. nov. 18. 18:53
 2/8 anonim ***** válasza:
sok hashajtó
2013. nov. 18. 18:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Van aki ilyen fajta, hogy nem tudja leszarni a dolgokat. Nekem sokszor egy jóbarát rosszkedvből egy kellemetlent odaszól és az egész napom tönkremegy. Vagyunk így páran, jobb ez mint az érzéketlenség.
2013. nov. 18. 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Jól látom, most kikérted a véleményünket, hogy hogyan szard le mások véleményét?
2013. nov. 18. 18:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Igyál meg napi 4 liter töményt.
2013. nov. 18. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Velem is ez van, csak fiúként... Most is olyan ronda senkinek érzem magam, míg pár hete bókolt nekem egy cuki lány és tökre helyesnek láttam magam, de most már megint szomorú vagyok, mert csak azt tapasztalom, hogy a lányok észre sem vesznek. :/
2013. nov. 18. 18:59
 7/8 A kérdező kommentje:
bocsi a barátnőm irta ki a kérdést, mert az övére nem tud belépni, de már elment tőlünk szóval mind1 már nem kellenek a válaszok!
2013. nov. 18. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Mikor kijön másokból a véleménye, guggolj fölé és tojd le!

Ne foglalkozz senki véleményével és kész! Az elején talán nehezebb lesz, idővel megszokod!

2013. nov. 18. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!