Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti lenéznétek a barátotokat/ba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti lenéznétek a barátotokat/barátnőtöket, ha szerény körülmények között lakna?

Figyelt kérdés
Ha a házuk tiszta, rendezett, barátságos és komfortos lenne, de nem túl modern bútoraik lennének és sok mindent fel kéne már újítani a lakásban. Mert én úgy érzem, hogy ezt szégyellnem kell a barátom előtt. Azt mondja, hogy ez őt nem zavarja, de megérzem rajta, hogy emiatt egy kissé lesajnál és kevesebbnek tart.
2014. máj. 29. 09:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem, én senkit nem nézek le ezért. Ugyanúgy, mint ahogy attól sem lesz több vagy jobb valaki, hogy a szülei, vagy ő saját maga nagyobb anyagi jólétet teremtettek.

Én az alapján alkotok véleményt másokról, hogy megfigyelem, hogy mit tesznek, hogyan viselkednek és beszélnek másokkal különböző élethelyzetekben.

2014. máj. 29. 09:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha tiszta a lakás akkor egyáltalán nem zavar.
2014. máj. 29. 10:31
 13/13 PearlDiver ***** válasza:

Nem nézném le. De ha engem nézne le valaki emiatt, eleve össze sem jönnék vele.

Ha azt mondja, nem zavarja, akkor mondd neki hogy te ezt készséggel elhiszed, és nem fogsz többet problémát csinálni belőle. Ha látja hogy te jól elvagy, szerintem őt is kevésbé fogja zavarni.

2014. máj. 29. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!