Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti ott hagynátok a barátnőtöket azért, mert elkezdett fogyni? 17/L
Két hónapja láttam magamról egy képet, és szó szerint sokkot kaptam.Tükörben nem láttam magam annyira undorítónak.Megelégeltem és elkeztem tornázni valamit odafigyelek arra,hogy mit eszem.Még korán sem értem el a célom, éppenhogy csak haladok az úton.A barátom kijelentette,hogy neki kövérebben jobban tetszettem,és ott hagyott.Csatolok egy képet,nem szeretem magam mutogatni,de ezen is látszik egy kis különbség.
Szerintem ne hagyd abba..
Hát.. nekem belejátszott az exem hízása abba, hogy kiábrándultam belőle, aki inkább a kövéreket szereti, szerintem neki is lehet ilyesmi.. (bár nem tudom elképzelni, hogy valakinek az tetsszen, amit az első képen találtam, már ne haragudj)
Buta vagy, láthatod a képen is hogy ez bizony baromi sok súly egy tizenévesnek. Őszinte leszek, azt hittem kis felesleget fogok látni imitt amott, erre eléggé meglepődtem.
A csávóval ne foglalkozz, mert fogynod így is úgyis kell mert nem szép
Az külön dicséretként szolgáljon hogy észrevetted magad, és rájöttél hogy cselekedni kell!
21F
Ha szeret elfogadja a változást. Gondolj bele, akkor mit csinált volna, ha a lábad veszted el...
Csinosra fogytál, de ne ess át a ló túloldalára sem. csak ameddig boldoggá tesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!