Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti ott hagynátok a barátnőtöket azért, mert elkezdett fogyni? 17/L
Két hónapja láttam magamról egy képet, és szó szerint sokkot kaptam.Tükörben nem láttam magam annyira undorítónak.Megelégeltem és elkeztem tornázni valamit odafigyelek arra,hogy mit eszem.Még korán sem értem el a célom, éppenhogy csak haladok az úton.A barátom kijelentette,hogy neki kövérebben jobban tetszettem,és ott hagyott.Csatolok egy képet,nem szeretem magam mutogatni,de ezen is látszik egy kis különbség.
Örülj, hogy erre még most fény derült. Aki igazán szeret, az nem fog elhagyni azért, mert lefogytál.
A kérdést olvasva azt gondoltam, hogy egyébként is csinos, sokak számára irigylésre méltó alakú lányról látok majd képet, aki fogyott, s így talán már túl vékony a fiújának. Ehhez képest kicsit meglepődtem. Azt ugyanis megértettem volna, ha pl. egy alapból vékony lány kezdett volna fogyni, és már túl vékony lenne. Ennek egészségügyi kockázata is lenne. Viszont a te eseted teljesen más.
Egyébként egy normális pasi szerintem értékelné a dolgot, hiszen jól látszik az első képen, hogy volt rajtad némi felesleg. Azzal pedig, hogy egészségesebben élsz és ennyit fogytál az egészségedért tettél rengeteget! És ez a legfontosabb!
Örülj, hogy megszabadultál ettől a fiútól, ha őszintén szeretett volna, elfogadja és támogat a fogyásban.
Az én barátom is szereti alakomat, pedig van rajtam 6-7 kg felesleg. Viszont megérti, és elfogadja, hogy engem zavar, és változtatni szeretnék rajta. Egyáltalán nem zavarja, hogy tornázok, és igyekszem formásodni, fogyni kicsit. :) Pedig így is nagyon szereti az alakomat, de tudja, hogy én jobban érzem majd magam a bőrömben, ha formásodok.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!