Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti ott hagynátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti ott hagynátok a barátnőtöket azért, mert elkezdett fogyni? 17/L

Figyelt kérdés

Két hónapja láttam magamról egy képet, és szó szerint sokkot kaptam.Tükörben nem láttam magam annyira undorítónak.Megelégeltem és elkeztem tornázni valamit odafigyelek arra,hogy mit eszem.Még korán sem értem el a célom, éppenhogy csak haladok az úton.A barátom kijelentette,hogy neki kövérebben jobban tetszettem,és ott hagyott.Csatolok egy képet,nem szeretem magam mutogatni,de ezen is látszik egy kis különbség.

[link]

2014. ápr. 13. 20:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Örülj, hogy erre még most fény derült. Aki igazán szeret, az nem fog elhagyni azért, mert lefogytál.

A kérdést olvasva azt gondoltam, hogy egyébként is csinos, sokak számára irigylésre méltó alakú lányról látok majd képet, aki fogyott, s így talán már túl vékony a fiújának. Ehhez képest kicsit meglepődtem. Azt ugyanis megértettem volna, ha pl. egy alapból vékony lány kezdett volna fogyni, és már túl vékony lenne. Ennek egészségügyi kockázata is lenne. Viszont a te eseted teljesen más.

Egyébként egy normális pasi szerintem értékelné a dolgot, hiszen jól látszik az első képen, hogy volt rajtad némi felesleg. Azzal pedig, hogy egészségesebben élsz és ennyit fogytál az egészségedért tettél rengeteget! És ez a legfontosabb!

Örülj, hogy megszabadultál ettől a fiútól, ha őszintén szeretett volna, elfogadja és támogat a fogyásban.

Az én barátom is szereti alakomat, pedig van rajtam 6-7 kg felesleg. Viszont megérti, és elfogadja, hogy engem zavar, és változtatni szeretnék rajta. Egyáltalán nem zavarja, hogy tornázok, és igyekszem formásodni, fogyni kicsit. :) Pedig így is nagyon szereti az alakomat, de tudja, hogy én jobban érzem majd magam a bőrömben, ha formásodok.

19/L

2014. ápr. 13. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!