Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, pasik, férfiak! Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, pasik, férfiak! Volt már olyan, hogy vonzódtatok egy lányhoz nagyon, de kapcsolatot nem akartatok?

Figyelt kérdés

Ebben a helyzetben vagyok. :( A vonzalom megvan, de kapcsolatot nem akar. Azt mondogatta többször is, hogy milyen gyönyörű vagyok, szép...stb. de kapcsolatot nem akar. Elmondása szerint alapból most nem akar...

21/L

2014. máj. 27. 22:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

De azért ne áltassuk magunkat... ha nem csak annyi lenne, hogy szépnek tart (ami lássuk be, nem nagy dolog, annyi gyönyörű nő van), hanem érezne valamit, netán beléd is szeretne, akkor megállítani se lehetne, annyira szeretné, hogy kapcsolat legyen és az övé legyél. Nem érdekelné ez, hogy bármi miatt is egyedül legyen inkább.

De neked ezzel kár is törődnöd, hogy mi az oka rá, hogy nem akar eléggé, a lényegen nem változtat. Lépj tovább minél előbb és keress olyat, aki sokkal többet lát meg benned.

(Bocs, hogy nőként válaszoltam, de elég sok olyan pasit ismerek, aki évekig hangoztatta, hogy neki aztán nem kell kapcsolat, aztán mikor szerelmesek lettek, egytől-egyig mindent megtettek azért, hogy mégis legyen.. :D )

22L

2014. máj. 28. 00:55
 12/12 Nem nyivlanos válasza:
Friends with extras .. :) nekem is most ilyen kapcsolatom van es brutalis :D >.< a leg jobb ami tortenhet akivel dugogk az egyben a haverom is .. szoval meg fogtam az Isten labat ezel a lanya :D ;)
2014. máj. 28. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!