Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, mit gondoltok erről a szituációról? (morbid)
A lány szűz, a fiú nem. Szerelmesek egymásba. Már együtt járnak egy ideje. A fiúnál vannak, a fiú azt hiszi hogy szexelni fognak. Erre a csaj valami ilyesmit mond:
- amikor idejöttem, azt hittem le fogok feküdni vele, és aztán mondom el... De nincs szívem, mert lehet hogy neked rosszabb lenne ha most lefeküdnénk.
A fiúnak lekókad a már álló pénisze.
-Leukémiás vagyok-mondja a lány. 2 hónapom ha van.
Ilyenkor mit csinálnátok? pár hete van hátra, és nem akar szüzen meghalni, neked viszont úgy kéne tovább élned, hogy megdugtad szegényt a koporsóban. Szinte.
Kérdező:
Akármilyen szomorú is a dolog, egy fiú nagyon örülne annak, hogy valaki olyannal dughat 2 hónapon keresztül, akivel utána megszakad minden kapcsolata.
"neked viszont úgy kéne tovább élned, hogy megdugtad szegényt a koporsóban. Szinte."
Ilyen nincs. A fiúk nem gondolnának ilyenre. Nem lenne bűntudatuk. Nem "úgy kellene tovább élniük".
Persze nem is járnának örömtáncot, hogy meghal a csaj, de nem kell túldramatizálnod és odaképzelni olyat, ami nincs.
15:
És akkor mi a f.-aszom van?
Miért lenne egy férfinak bűntudata azért, mert megdug egy nőt, akit még szeret is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!