Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok, mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, mit gondoltok erről a szituációról? (morbid)

Figyelt kérdés

A lány szűz, a fiú nem. Szerelmesek egymásba. Már együtt járnak egy ideje. A fiúnál vannak, a fiú azt hiszi hogy szexelni fognak. Erre a csaj valami ilyesmit mond:

- amikor idejöttem, azt hittem le fogok feküdni vele, és aztán mondom el... De nincs szívem, mert lehet hogy neked rosszabb lenne ha most lefeküdnénk.

A fiúnak lekókad a már álló pénisze.

-Leukémiás vagyok-mondja a lány. 2 hónapom ha van.

Ilyenkor mit csinálnátok? pár hete van hátra, és nem akar szüzen meghalni, neked viszont úgy kéne tovább élned, hogy megdugtad szegényt a koporsóban. Szinte.

2014. máj. 27. 19:53
1 2
 11/19 anonim válasza:
36%
Én lehet nem tudnék szexelni vele. Olyan lenne mintha egy halott nőbe dugnám a péniszem. Legalábbis közvetlenül azután hogy bejelentette tuti nem állna fel a farkam. Inkább leülnék mellé, és együtt sírnánk.
2014. máj. 27. 20:04
 12/19 anonim ***** válasza:
A leukémia úgy tudom, nem fertőző, ettől még lehetne, de a módja viccnek is kegyetlen lenne a lány részéről. Akkor hazudta volna azt, hogy csak egyéjszakás kalandot akar, ahelyett, hogy hagyta volna, hogy a fiú előbb beleszeressen. Hacsak nem aznap tudta meg, hogy beteg. De ha ilyen kevés ideje van hátra, nem hiszem, hogy addig észre sem vett semmit.
2014. máj. 27. 20:07
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező:

Akármilyen szomorú is a dolog, egy fiú nagyon örülne annak, hogy valaki olyannal dughat 2 hónapon keresztül, akivel utána megszakad minden kapcsolata.

"neked viszont úgy kéne tovább élned, hogy megdugtad szegényt a koporsóban. Szinte."

Ilyen nincs. A fiúk nem gondolnának ilyenre. Nem lenne bűntudatuk. Nem "úgy kellene tovább élniük".

Persze nem is járnának örömtáncot, hogy meghal a csaj, de nem kell túldramatizálnod és odaképzelni olyat, ami nincs.

2014. máj. 27. 20:08
 14/19 A kérdező kommentje:
Persze hogy hamarabb kezdtek el járni minthogy megtudta volna csaj hogy leukémiás. ha csak megakarná dugatni magát mielőtt meghal, elmegy egy random pasival, akinek meg sem mondja hogy pár hét múlva ő már halott lesz.
2014. máj. 27. 20:10
 15/19 A kérdező kommentje:
Dehát szereti!!!
2014. máj. 27. 20:11
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
az fertőző?
2014. máj. 27. 20:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Arra viszont tényleg ne számíts, hogy rögtön azután megjön a kedve.
2014. máj. 27. 20:15
 18/19 anonim ***** válasza:

15:

És akkor mi a f.-aszom van?

Miért lenne egy férfinak bűntudata azért, mert megdug egy nőt, akit még szeret is?

2014. máj. 27. 20:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Én ültem eleget a gyermekonkológián a lányommal u.h. elég jól tudom, hogy milyen egy végstádiumú leukémiás, nem valószínű, hogy egy nem vak és nem szellemi fogyatékos embernek ne esne le a tantusz 10 perc után...
2014. máj. 27. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!