Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az alábbi szituációról mondaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi szituációról mondanátok véleményt?

Figyelt kérdés

Tehát 23 éves vagyok... fiú...illetve van egy lány ő 19 ... társkeresőn ismerkedtünk meg, talán egy hete beszélünk, nemsoká lesz az első randi... eddig ok, viszont mindig jön, hogy ilyen cuki vagyok olyan cuki vagyok, aranyos vagyok... hasonlók. Illetve egyéb arcpirító kérdések, ezt meg a fantáziátokra bízom. Illetve még annyi, hogy telefonon is hívott már.

Mennyi ennek a valószínűsége? Vagy Párizs megér egy misét?

2013. aug. 19. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogy mi van?
2013. aug. 19. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem ez a tarskereso oldalak celja?:D
2013. aug. 19. 20:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát melyik része nem érthető. Vagy úgy az egész hülyeségnek tűnik? :D Amennyiben ez a helyzet, én is ezt kérdezem magamtól 10 percenként.
2013. aug. 19. 20:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Minek mennyi a valószínűsége vagy mi van??
2013. aug. 19. 20:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát na de egy hét után ő akar megerőszakolni szinte na :D
2013. aug. 19. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Képet láttál már róla?

Szerintem nagyon kétségbeesett ez a viselkedés. Látatlanban ennyire tapadni vkire...

Vagy nagyon csúnya, vagy épp most szakítottak vele és gyorsan fel akarsz szedni valakit önbizalom helyreállítás céljából.

2013. aug. 19. 21:00
 7/8 anonim ***** válasza:
* gyorsan fel akar szedni...
2013. aug. 19. 21:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Nemrég megcsalták...illetve gyönyörű, képet láttam már... max van rajta kicsit mit fogni.
2013. aug. 19. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!