Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan lehet a legkönnyebben elemezni egy férfi pénzügyi helyzetét?
Figyelt kérdés
Ti milyen aranyszabályokat,trükköket ismertek?2014. máj. 27. 13:42
11/15 anonim válasza:
A normálisabbak nem is ;)
Amúgy biztos vagyok benne, hogy pasi tette fel a kérdést provokatív szándékkal.
12/15 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy mennyi pénze van, hanem, hogy abból mennyit ad! A fukar pasikat senki nem szereti!
13/15 anonim válasza:
#8: nekem speciel több olyan órám is van, amelyek 500 000 -1 200 000 HUF között vannak. És nem azért, mert villogni akarnék velük, hanem azért, mert egyszerűen lenyűgöznek ezek a szerkezetek. Az már a szerencsémnek és a szorgalmamnak köszönhető hogy vagyok olyan helyzetben h ezeket meg is vehessem, és ne kelljen kamuórákat hordanom.
14/15 anonim válasza:
egy jó óra nem 200 ezer HUF hanem másfél milla... :)
15/15 anonim válasza:
8 vagyok: na ennyit arról, hogy a pénzre hajtok, még azt se tudom, mennyibe fáj egy óra... én mondjuk 200 000-t se fizetnék óráért, de ez már az én személyes értékrendem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!