Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket zavar, ha egy nő nagyon drága parfümöt visel?
Figyelt kérdés
Semmi másban nem vár el luxust, csak ebben az egyben. (Dior,Chanel,Versace stb.)2014. máj. 26. 10:46
31/31 anonim válasza:
Elég ostoba vagy, ha azt hiszed, hogy egy férfi felismeri, hogy ez meg az milyen illat rajtad. Nekem is van Chanelem, Diorom, meg niche illataim is, amiket nem forgalmaznak Douglasokban. Meg vannak 500 Ft-os ócskaságaim is, amiket szobaillatosítónak használok. Nem találkoztam még olyan pasival, aki meg tudta volna állapítani, hogy melyik-melyik, a 44 ezer ft-os Miss Dioromra is azt mondta, hogy de jó illatod van, meg a 1000 ft-os avonos löttyömre is :D Zólyomi Zsoltot meg egy nagyon szűk réteget leszámítva a férfiakat abszolút hidegen hagyja, mennyibe került a parfüm rajtad és nem tud különbséget tenni. Amúgy nem tudom, mire vágsz fel, senkit nem érdekel, milyen drágák a parfümjeid, nem ettől leszel valaki. Én tényleg gyűjtő vagyok és nem sznobkodok. Sose az árat nézem, hanem a bőröm és a parfüm kémiáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!