Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket zavar, ha egy nő nagyon drága parfümöt visel?
Figyelt kérdés
Semmi másban nem vár el luxust, csak ebben az egyben. (Dior,Chanel,Versace stb.)2014. máj. 26. 10:46
11/31 anonim válasza:
Amúgy én 10 felett egyszer költöttem parfümre, egy Chevignon-ra. (férfiként) Mondjuk szerettem, de volt egy másik parfümöm, amit 3990-ért vettem, és emlékszem, hogy állandóan azt dicsérgették, hogy milyen jó illatom van. A másikra fele annyiszor sem figyeltek fel. De valahogy nem találom mostanság abban a márkában azt az illatot. A dobozára meg nem emlékszem.
13/31 anonim válasza:
Nem zavar, a nagyzolás viszont igen.
14/31 anonim válasza:
Szerencsétlen gyerek nem mondott semmi rosszat te meg " én megtehetem, te nem" lehet hogy jó illatod van, de biztos sugárzik rólad hogy egy tet ves rib anc vagy
15/31 A kérdező kommentje:
;-)
Köszi a válaszokat! Aranyosak vagytok! Puszi.
2014. máj. 26. 11:20
17/31 anonim válasza:
Engem nem zavarna, mindenkinek van valami "heppje", amire költ. Ha neked a parfüm, akkor ennyi. Az én heppem sokkal drágább. Remélem nem gurulnál be :)
18/31 A kérdező kommentje:
Na "halljuk", mi az? :)
2014. máj. 26. 11:36
19/31 anonim válasza:
Autó tuning, amibe annyi pénzt bele lehet ölni, amennyi csak van ;)
20/31 A kérdező kommentje:
Nem leszünk jóban! :)
De a viccet félretéve, ha te ezért lángolsz, simán megéri!! SIMÁN!
2014. máj. 26. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!