Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Titeket zavar, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket zavar, ha egy nő nagyon drága parfümöt visel?

Figyelt kérdés
Semmi másban nem vár el luxust, csak ebben az egyben. (Dior,Chanel,Versace stb.)

2014. máj. 26. 10:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Elég sokat haboztam eddig, de eldöntöttem, hogy belevágok, szóval most pénzgyűjtési periódusban vagyok :)
2014. máj. 26. 11:53
 22/31 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem még örülnek is neki hiszen ezeknek van a legjobb illatuk. Én is csak Chanel-t használok. Megbolondulnak az illatomért.
2014. máj. 26. 12:18
 23/31 A kérdező kommentje:
Azt elhiszem, és ez maradjon is így! :)
2014. máj. 26. 12:19
 24/31 anonim ***** válasza:
57%

Nem zavar, és tényleg érződik. Nekem is megvannak a magam heppjei (dohányzom régóta, elég sokat, de csak Dunhill-t szívok el; 100.000-nél olcsóbb telefonom nem volt az elmúlt 5 évben; csak bizonyos márkájú tusfürdőket használok; és még sorolhatnám).

Különben is, mit zavarjon? Nem nekem kéne fizetni, jobb illatod van tőle, és ez is az igényesség egyik jele. Az egyetlen, amit nem tudok elviselni nőtől, az a playboy-os cukirózsaszín szett, attól agybajt kapok.

2014. máj. 26. 12:36
 25/31 anonim ***** válasza:
Nem, csak ne fujjon magara sokat, mert az eleg visszataszito.
2014. máj. 26. 13:50
 26/31 anonim ***** válasza:

Én is ilyen parfümöket hordok, az olcsóbbakat már elviselni nem tudom magamon, és ráadásul én még gyűjtöm is ezeket a parfümöket. Összeszámolni nem merném, hogy mennyit költöttem ezekre.

Eddig nem zavart senkit, bár ha előállt volna azzal bárki is, hogy zavaró, repült volt, az biztos.

2014. máj. 26. 15:29
 27/31 anonim ***** válasza:
*volna
2014. máj. 26. 15:30
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Az írásodból látszik hogy egy nagyképű semmitérő nő vagy. Nem nevéznem amugy ezt egy nagyon drága parfümnek mert a sima csórók is vesznek ilyen 20-30 ezres one million paco rabanat meg hasonlót, össze lehet rá spórolni, úgy beszélsz róla mintha minimum egy neroli lenne.
2014. máj. 28. 02:56
 29/31 anonim ***** válasza:

Egy átlag férfi _nem_ tudja megállapítani, hogy amit magadra fújtál. Csak annyit, hogy büdös, vagy jó. Sokaknak még azzal is gondja van, hogy esetleg kategorizálja, hogy édes, fás, gyümölcsös, virágos, fűszeres-e az illat.

Szóval zavarni nem fogja, max, ha neki kell megvenni. Ha pedig olyannal jössz össze, aki tudja pontosan melyik illat milyen márka, az maga is illatbolond, úgyhogy őt se fogja zavarni.

2014. máj. 28. 07:36
 30/31 anonim ***** válasza:
Még, hogy a férfiak nem érzik a különbséget? :D Érzik. A nők meg főleg. Amikor Chanel parfümöt fújok magamra, mindenki tudja, hogy az az.
2014. máj. 28. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!