Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek hőlgyekkel?
Kezdjem mondjuk ott hogy tegnap este voltam lagziban, egyik ismerős házasodott.
Szóval voltak ott ilyen olyan féle hőlgyek, akit talán még életemben nem láttam.
Szólt a zene nagyon jó volt minden,aztán meg akadt a szemem egy lányon. Tetszett hisz néztem őt,de amint mikor egymás szemébe néztünk rögtön elkaptam a tekintettem,ugyan megfogadtam hogy táncra hívom aztán inába szállt a bátorságom.
Gondoltam le lökök egy két sőrt mert akkor majd bátrabb leszek, akadt ott vadász, sőr, pálinka, ittam mindenből majd kifeküdtem,hányás az nem volt.
Az est persze úgy telt el hogy nem beszéltem szinte egyetlen nővel sem.
Nincs őnbizalmam,térjünk ki kicsit hogy miért sincsen,Kőművesnek tanulok minden nap 8 órám van, reggel 8 tól 15 óráig ott vagyok, rendesen elfáradok minden nap,és amikor haza érek csak tévézek meg fekszek.
Szóval nem is tudom leg kőzelebb mikor megyek ilyen össze jövetelre.
Barátaim nincsenek, csak érdek barátok ha van pénzem meg cigarettám akkor rendes vagyok, ha mind ez nincs akkor meg egy ingyen élő féreg.
Szerintem azért nincs őnbizalmam mert nem esik jó ha az embert minden nap szidják, meg csesztessék,dicséretet szinte soha nem kapok senkitől, meg most gondoljunk bele a Kőmüves épít házakat járolapoz csempéz de mégis milyen nönek kell olyan ember aki tetőtől talpig koszos?
Aztán már kezdek elkeseredni nagy hobbim a póker mint kártyázás valamint az úszás mint sport.
Gondoltam már hogy én tőrlöm magam e világból mert senkim sincs akivel együtt lehetnék magányos óráimban.
Aztán ha fel is hívtam volna a lányt táncolni mit csináltam volna?Én magam nem tudok táncolni.
A kérdésem a végén az lenne hogy mit tehetnék ezen? Hogy változtathatnék ezen? Már sokáig azt hiszem nem bírom ezt a magányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!