Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér voltam, lefogytam. Ruhában jó nő vagyok, ruha nélkül borzalom! Hogy ismerkedjek így?
Miután lefogytam 50 kilót és végre eltűnt a háj a fejemről, kiderült hogy kimondottan szép az arcom és bár számomra újdonság, de buknak rám a férfiak. (Komolyan!)
Ruhában senki meg nem mondaná, hogy én valaha 120 kiló voltam, viszont valójában a csípőm, a hasam, a mellem striás, és a hasamon egy kicsit lóg a bőr 24 éves létemre.
Megtettem és megteszek mindent, hogy javuljon a helyzet, de 50 kg fogyás után, lássuk be, akkor sem leszek a régi.
Mit tegyek? Megbeszéljem egy idő után a férfival, aki tetszik nekem, hogy ne érje meglepetésként? Vagy inkább ne? Elég kellemetlen ez a téma nekem.
Köszönöm a válaszokat!
Büszke vagyok rád! Végre egy nö, aki nem sírni jön nadizàs közben, hogy dagi és olyan kant keres aki a dagi csajokat szereti, hanem koplal, sportol és lefogy!
Jó néha ilyet olvasni!
Egyébként passz...
Lehet, hogy egyáltalán nem a külsőddel van a baj.
Én például 48-52 kiló vagyok, imád a párom, és mégis időnként úgy érzem, hogy csupa háj vagyok, mindenem rusnya striás és pocakos vagyok. Tényleg van egy kis pocakom, meg zsír a csípőmön, meg persze a kamaszkori növésből visszamaradt striák (elég sok), de ez teljesen normális, csak éppen a médiában nem ezt látni. Milyen gyakran látsz valódi nőket ruha nélkül? Miből gondolod, hogy ruha nélkül borzalmasan nézel ki? Lehet, hogy nem térsz el nagyban az átlagtól/normálistól, csak nem veszed észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!