Hogy ismerkedjek úgy a hölgyekkel, hogy az ne csak friendzone legyen?
Úgy , hogy tisztázod magadban mit is akarsz tőle ! Ne legyél a pincsije , aki ha azt mondja : " Hoznál nekem egy energiaitalt ? Köszi ari vagy ! " , már ugrasz is...A csajok ilyenkor tesztelnek.
A másik , hogy pár napon belül tudomására kell adnod , hogy te nem barátkozni akarsz vele , különben egyre jobban csúszol a "barát zónába" , ahol már nem lehetséges partnerként tekint rád.Ha elutasít és azt mondja : "Legyünk inkább barátok" , akkor ezt utasítsd el.Mond hogy " Köszi , de barátom már van elég" és lépj le.Csak kínzod magad , ha barátként mellette azt látod hogy mindenféle emberrel elmegy csak veled nem. Egyébként nem egyszer fordult elő , hogy pont az után kezdett el érdeklődni irántam , hogy nem kértem a barátságból.
Először is élőben ismerkedj, szórakozóhelyek tökéletesek erre a célra. Alkoholtól csajok is kicsit feloldódnak, táncparkett pedig ideális terep a kezdő lépésekhez. És normális csajok is járnak bulizni.
Egyéb helyen is ha csajjal ismerkedsz akkor ne sunnyogj, hanem a fellépésed őszintén mutassa azt, hogy szexuális vonzalmat is érzel a csaj iránt. Törekedj a testi kontaktusra már rögtön az ismeretség elején is simogatás, ölelés, masszírozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!