Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy ismerkedjek úgy a hölgyek...

Hogy ismerkedjek úgy a hölgyekkel, hogy az ne csak friendzone legyen?

Figyelt kérdés
Adott a sztori, hogy 2 éve szakítottam előző párommal és hát azóta semmi komolyba nem tudtam belefogni. Lévén hogy egész nap a munkahelyemen vagyok és csak hétvégén tudnék ismerkedni bulikban (ahol köztudott, hogy csak 1 éjszakás mókák vannak, amikből köszi nem kérek), így kényszerből maradtam az internet alias Facebook adta lehetőségeknél. De... Hogy az ördögbe érjem el, hogy ha mást nem is de legalább egy nemet visszaírjanak, ha már írok és nem csak egy slampos "hi, ismerkedünk?" levélre várok választ? Ha van bármi ötletetek, tanácsotok, esetleg valami jó helyetek Pesten, ahol esélyesebb lehet egy normális kapcsolatkialakítás szívesen veszem! :)
2013. szept. 13. 11:34
 1/3 A. Bundy ***** válasza:
miért jó ez a "friendzone" kifejezés?
2013. szept. 13. 11:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Úgy , hogy tisztázod magadban mit is akarsz tőle ! Ne legyél a pincsije , aki ha azt mondja : " Hoznál nekem egy energiaitalt ? Köszi ari vagy ! " , már ugrasz is...A csajok ilyenkor tesztelnek.

A másik , hogy pár napon belül tudomására kell adnod , hogy te nem barátkozni akarsz vele , különben egyre jobban csúszol a "barát zónába" , ahol már nem lehetséges partnerként tekint rád.Ha elutasít és azt mondja : "Legyünk inkább barátok" , akkor ezt utasítsd el.Mond hogy " Köszi , de barátom már van elég" és lépj le.Csak kínzod magad , ha barátként mellette azt látod hogy mindenféle emberrel elmegy csak veled nem. Egyébként nem egyszer fordult elő , hogy pont az után kezdett el érdeklődni irántam , hogy nem kértem a barátságból.

2013. szept. 13. 12:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Először is élőben ismerkedj, szórakozóhelyek tökéletesek erre a célra. Alkoholtól csajok is kicsit feloldódnak, táncparkett pedig ideális terep a kezdő lépésekhez. És normális csajok is járnak bulizni.

Egyéb helyen is ha csajjal ismerkedsz akkor ne sunnyogj, hanem a fellépésed őszintén mutassa azt, hogy szexuális vonzalmat is érzel a csaj iránt. Törekedj a testi kontaktusra már rögtön az ismeretség elején is simogatás, ölelés, masszírozás.

2013. szept. 13. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!