Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt ki lehet iktatni valahogy?
Figyelt kérdés
20 éves nő vagyok, párommal 1,5 éve boldog párkapcsolatban élünk. Egy kis bökkenő van. Megőrülök a magas pasikért, párom viszont épp nem az (velem egymagas). Soha nem csalnám meg, mert imádom.. De mikor látok egy-egy magas, nagydarab, helyes pasit, gyakran elkezdek fantáziálni.. Aztán lelkifurdalásom van.
Ki tudom ezt "nevelni" magamból valahogy?
2014. máj. 24. 19:10
11/16 A kérdező kommentje:
én csak a párom iránt táplált ÉRZÉSEKET nevezem szerelemnek. az, hogy egy-egy dögösebb pasira néha csorgatom a nyálam, szerintem természetes, ez csak szexualitás, nem több. a párom is megnéz más nőket, ha nem vagyok ott. nincs ezzel semmi baj, hisz egymást szeretjük.
2014. máj. 24. 19:51
12/16 anonim válasza:
a szerelem ennél hevesebb, kizárja a szexuális ábrándokat. ez már csak szeretet. te ábrándozol, nem megnézel egy mellet
13/16 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm a választ :)
2014. máj. 24. 20:04
14/16 anonim válasza:
Mondjuk az mindenképp furcsa, hogy 1,5 év után te ránézel másra és csorgatod utána a nyálad. 1,5 évesen az ember nem tud betelni a másikkal, és eszébe nem jut, hogy ránézzen másra vonzódva. Egy igazán szerelmes ember észre se veszi körülötte az embereket, mindenki egy nemtelen élőlény akiben kb annyi vonzó van mint 1 darab sziklában. Ha te 1,5 évesen nem így látod, akkor nem vagy (igazán) szerelmes.
15/16 anonim válasza:
én is erről írtam. ránézünk valakire és a szerelmünk arcát látjuk. sokan soha nem élik át, csak azt hiszik
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy megirtatok a véleményeteket !
2014. máj. 25. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!