Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt ki lehet iktatni valahogy?
20 éves nő vagyok, párommal 1,5 éve boldog párkapcsolatban élünk. Egy kis bökkenő van. Megőrülök a magas pasikért, párom viszont épp nem az (velem egymagas). Soha nem csalnám meg, mert imádom.. De mikor látok egy-egy magas, nagydarab, helyes pasit, gyakran elkezdek fantáziálni.. Aztán lelkifurdalásom van.
Ki tudom ezt "nevelni" magamból valahogy?
Nem tudod. És ha már zavar, továbbra is fog. Sőt, lehet, hogy egyszer szépen a pasi fejéhez is vágod oszt sértődötten elhagy.
kit tudja...
Kellemetlen az tuti, pláne hogy nem vehetsz fel emiatt magassarkút mert akkor még gázabb lesz :P
Én csak azt nem értem, hogy mi olyan vonzó lehet abban, hogy valaki magasabb mint az aktuális pasid, lehet hogy mellette 1 marék idióta az összes, és nincs egy olyan jó tulajdonsága se mint a párodnak... akkor még mindig olyan vonzónak tartanád őket?
nem azt írtam, hogy zavar a párom magassága, nem erről van szó :) az sem gond, hogy magassarkúban magasabb lennék.. mert szerencsére nem hordok 3-4 centinél nagyobbat, így ezt nem érzem gáznak :)
a magas pasik csak szexuálisan vonzanak, számomra nagyon erotikus látvány amikor egy pasi nagydarab, széles háta van, nagy keze és hasonlók.
egyébként ha a párom magas lenne, valószínűleg ugyan ez fent állna. (erre most jöttem rá).
ez nem butaság, férfiként sem voltam erre képes :D
túl sok mindent hívtok szerelemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!