Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ne keressem őt többet? Miért nem válaszol?
Van egy fiú. Szeptember óta tetszik, de soha nem kezdegettem vele, mert barátom volt és neki is barátnője.
Néhány hete találkozni hívott (már nem volt barátom), és egyértelműsítette, hogy meg akar dugni. Én belementem. Tudtam, hogy milyen: szédíti a lányokat, és ha tehetné, megdugná mindet. Mindig is távol tartottam magam az ilyen fiúktól, most viszont nem jött össze, és megtörtént. Kétszer is lefeküdtem vele.
Nagyon jó volt vele, de tudom, hogy ezenkívül nem várhatok semmit. Pár nappal miután megtörtént, el is húzott haza a koliból, és valószínűleg már soha többet nem láthatom (végzős, egy fél országnyira lakik tőlem)
A héten írtam neki nem egyszer, persze látta, de nem válaszolt. Pedig csak annyit küldtem, hogy szia... Szerintetek ne keressem többet? Egyáltalán miért nem akar nekem válaszolni?
Esetleges felmerülő kérdések: védekeztünk, nem maradt ki a mensim, nem vagyok terhes, anyum tud róla, és meg is kaptam tőle a magamét.
És oké, értem én, csak a szexre kellettem neki, valószínűleg én jöttem a sorban, de attól teljesen figyelmen kívül kell engem hagyni?
A végén el kezdenél reménykedni, szóval azért nem keres, hogy ne is reménykedj....
a másik, hogy egy szimpla sziára én se válaszolok.
Oké, tökéletesen értem, amit mondasz, és magam is leírtam a kérdésemben. De egy sziára nem lehet válaszolni, ha már mást nem azt, hogy hagyj békén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!