Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hosszútávra terveznétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszútávra terveznétek egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Harmincas évei elején jár, felsőfokú végzettségű. Személyiségzavaros, depressziós, szorongásos. Rendszeres kezelésre jár, gyógyszert szed, az alkohol, illetve a nikotin függőségétől képtelen szabadulni.
2014. máj. 23. 10:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nagyjából másfél éve ismerem, nem olyan régen párkapcsolatban vagyunk. Soha nem használtam ki, mindig próbáltam példamutató magatartásra ösztönözni. Úgy néz ki a dolog, hogy inkább ő volt rossz hatással rám.. Sajnos azt látom, hogy a változtatásról szóló gondolatai, megmaradnak gondolati stádiumban, a gyakorlati megvalósításnak még csak a szikrája sem látszik. Igazából belefáradtam, foglalkozzon vele csak a szakember, ez a feladat túlnőtt rajtam :(
2014. máj. 24. 12:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Ezt mondjuk meg tudom érteni. Tényleg nehéz az ilyeneket kezelni. Ha úgy érzed, hogy nem bírsz mellette maradni a továbbiakban, akkor tényleg az a legjobb, ha befejezitek, mert csak egymást őrölnétek tovább, aminek semmi értelme nincs.
2014. máj. 24. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!