Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hosszútávra terveznétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszútávra terveznétek egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Harmincas évei elején jár, felsőfokú végzettségű. Személyiségzavaros, depressziós, szorongásos. Rendszeres kezelésre jár, gyógyszert szed, az alkohol, illetve a nikotin függőségétől képtelen szabadulni.
2014. máj. 23. 10:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ez csak attol függ h képes vagy e hosszu távon mellette állni és mindenben segíteni. lehet h csak erre van szükségehogy valaki mellette legyen. Te érzed hogy képes vagy e így vele lenni
2014. máj. 23. 10:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Terveznék. A magánrendelőmben terapeutaként.
2014. máj. 23. 10:24
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem mert nem szeretnék gyereket egy gyógyszeres (a pszichés gyógyszerek szerintem drogok (kábító hatású h szebbnek lásd a világot)), alkoholista, tüdőrákostól :/

Azt még talán el is lehetne fogadni, hogy pszichés beteg vagy de az alkohol cigi már nem fér bele, mert ez a kettő még rátesz egy lapáttal az elme állapotodra.

2014. máj. 23. 10:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Hiába beszélsz a lelkére, másfél év alatt csak romlott. A szexre is csak akkor képes, ha előtte leitta magát :( Megalázó, mert előtte csak szebb barátnőim voltak, tehát nem arról van szó, hogy egy gnóm lennék.
2014. máj. 23. 10:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Isten örizz,ilyen emberektöl! Nem akarok gyógyszerfüggö,alkoholista,sárga fogú nöt! Ès nem akarok depressziós sem lenni! KIZÀRT!
2014. máj. 23. 10:32
 6/12 anonim válasza:
Inkább nem.
2014. máj. 23. 10:33
 7/12 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:
Kizárt.
2014. máj. 23. 11:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem! A te eletedet is megkeseritene egy ido utan!
2014. máj. 23. 14:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Én fordítva tudok csak válaszolni, mivel nő vagyok, de egy ugyanilyen paraméterekkel rendelkező pasitól menekülnék eleve kapcsolatot se kezdenék nemhogy hosszútávra tervezzek.
2014. máj. 23. 15:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Azért ez így elég kevés, mármint információnak. Értem én, hogy félsz a negatív dolgok miatt, de mindennek van háttere. A kezelések pedig javíthatnak a dolgon, emellett egy biztos pont is nagyon sokat jelenthet az életében.

Természetesen ez a te döntésed, de ha nem akarsz vele maradni hosszú távon, akkor rövid távon se akarj tőle semmit. Így is elég baja van, nem kell hogy még egy ember csak használja, mint egy darab rongyot.

2014. máj. 23. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!