Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, melyik a jobb a túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyik a jobb a túl nagy, vagy a túl kicsi?

Figyelt kérdés
Mármint oda lent.

2014. máj. 22. 21:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Amúgy semmi nem jó ami "túl valami". Mivel a "túl" pont azt fejezi ki, hogy az már több mint ami jó lenne. Akkor már jobb ami túl kicsi, mert még mindig jobb az, ha neki jó de nekem csak semleges mert nem érzem, mintha neki jó lenne, nekem meg fájna. Vagy rosszabb esetben annyira túl nagy, hogy be se fér sehogyan sem vagyis se neki nem jó, se nekem mert nem is tudjuk csinálni.
2014. máj. 22. 21:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Az én méretem optimális. Tehát szeretik a nők.
2014. máj. 22. 21:35
 13/18 A kérdező kommentje:
Jó gondolom, hogy egyik se jó, talán így helyesebb lenne: "Melyik a rosszabb?", de úgy ahogy írtam, értelmesebbnek tűnt...
2014. máj. 22. 21:41
 14/18 A kérdező kommentje:
12-es, miért mekkora a tiéd?
2014. máj. 22. 21:41
 15/18 anonim ***** válasza:
szerintem az átlagos a legjobb. az se jó, ha túl nagy, mert fáj a lánynak :(
2014. máj. 22. 22:03
 16/18 anonim ***** válasza:

Inkább a kicsi.

Ha túl nagy nem tudnék vele mit kezdeni.

19/L

2014. máj. 22. 22:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Túl nagy ne legyen. Az nagyon rossz.
2014. máj. 22. 22:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Kamasz lányként az átlagos nagyon megfelelt elsőnek. Majd volt kisebb, akivel mégis csodás volt a szex, mert tudta, mit, miért tesz, és a pasi elragadó természet volt.

Jött egy nagy, akitől kétszer lepődtem meg. Egyszer, hogy hú mekkora, másodszor pedig, hogy mennyire élveztem a végén, és mennyire nem okozott gondot.

Manapság, két szülés után tagadhatatlan, hogy a jó nagy szerszám sokkal megfelelőbb. Természetesen, nem feltétele a jó kapcsolatnak, de ... ;-D

41 éves nő

2014. jún. 23. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!