Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az kizáró ok ha egy fiú nem sportol?
Meg nincs sportos teste?
Jó itt most nem kövérre kell gonolni!
nem.
csak legyen akko egy normális testfelépítése.
Én sportoltam, de nem látszott igazán. Teljesen vékony voltam, mégis volt csajom. De mostmár gyúrok, mert izom is kell hiába van jó állóképességem. Persze nem ilyen "kigyúrt hurkástarkójú" akarok lenni.
22/f
Nem.. Nem kizáró ok.. Viszont az önbizalom hiánya az kizáró ok. A kérdésed tekintetében nem bővelkedsz benne!
16F
Nem :D
de ha nemérti meg h én igenis sportolok ,és nemfogok azért nemmenni edzésre h. vele lehessek, na az kizáró ok
Van barátnőm de azért kösz...
Baj ha az ember kíváncsi?
A lényeg az: ne totyogjon a segged, ne lógjanak a melleid, ne legyen pocakod és a derekadon nőies úszógumi, mint egy 4 gyerekes nőnek.
Ideális testsúlyod legyen, nem kell kigyúrtnak vagy szálkás-izmosnak lenni, de azért egy ffi ne legyen platty!
Hát jobban szertem,ha sportos,kicsit izmos a srác...De végül is ha egyébként minden oké és szeretnénk egymást,akkor nem zavarna.
Szóval nem,nem kizáró ok,de inkább kezdj el sporolni!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!