Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól tettem, hogy elengedtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy elengedtem azt a fiút, akit szeretek?

Figyelt kérdés

Ő is szeret engem, de sok dolgot nem tud még rólam. A lényeg, hogy én nem tudtam volna őt boldoggá tenni.

Szerintetek? Persze, hogy bánt, mikor imádom őt, de mellettem most mindenképpen szenvedett volna.

2014. máj. 20. 21:11
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Rendszeresen ellenőrzöm az ajtókat, ablakokat, kézfertőtlenítés abnormális szinten, öltözködésnél csak azt a ruhát vehetem fel, amit ötödjére próbáltam fel, csak kétszer kopoghatok egy ajtón stb

Fárasztó, és szakember sem tudott rajtam változtatni, mert mindig visszatér a problémám. A szüleim teljesen ki vannak készülve, a volt barátom is, de nem féltem őt, hamar talál magának valakit, aki hozzáillik.

2014. máj. 20. 21:24
 22/37 anonim válasza:
Meddig voltatok együtt?
2014. máj. 20. 21:27
 23/37 A kérdező kommentje:
Magyarországon így kezelik a mentális betegeket, tök jó! Azért tartunk itt, ahol.
2014. máj. 20. 21:28
 24/37 A kérdező kommentje:
1 évig.
2014. máj. 20. 21:29
 25/37 anonim ***** válasza:

Istenem, de rühellem ezt a "Magyarországon..." dumát... mintha azon múlna minden s..r, hogy melyik országban vagyunk. Miközben rengeteg pszichológus közül lehetne válogatni.

Azi lyen embereket sosem sajnálom.

2014. máj. 20. 21:30
 26/37 anonim ***** válasza:
Miért szakítottatok?
2014. máj. 20. 21:30
 27/37 anonim válasza:
Ha egy évig voltatok együtt, hogy hogy ezt nemtudja rólad?
2014. máj. 20. 21:31
 28/37 anonim ***** válasza:

"Ha egy évig voltatok együtt, hogy hogy ezt nemtudja rólad?"

- Nem olvastál még kamukérdést?

2014. máj. 20. 21:32
 29/37 anonim ***** válasza:

hát nem tudom..engem ez a "betegséged" nem érdekelne..elsőre fura lenne de ha szeretnélek elviselném..

szerintem viszont az utal mentális gondra hogy elüldözöd azt akit szeretsz és fordítva..ki tudja találtok-e még valaha normális párt magatoknak. ha ténylegesen érdeklitek egymást, majd hozzászoktok egymás dolgaihoz, ennyi a történet

2014. máj. 20. 21:33
 30/37 anonim válasza:
Hát 50-50... Vagy kamu vagy nem :)!
2014. máj. 20. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!