Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy elengedtem azt a fiút, akit szeretek?
Ő is szeret engem, de sok dolgot nem tud még rólam. A lényeg, hogy én nem tudtam volna őt boldoggá tenni.
Szerintetek? Persze, hogy bánt, mikor imádom őt, de mellettem most mindenképpen szenvedett volna.
Rendszeresen ellenőrzöm az ajtókat, ablakokat, kézfertőtlenítés abnormális szinten, öltözködésnél csak azt a ruhát vehetem fel, amit ötödjére próbáltam fel, csak kétszer kopoghatok egy ajtón stb
Fárasztó, és szakember sem tudott rajtam változtatni, mert mindig visszatér a problémám. A szüleim teljesen ki vannak készülve, a volt barátom is, de nem féltem őt, hamar talál magának valakit, aki hozzáillik.
Istenem, de rühellem ezt a "Magyarországon..." dumát... mintha azon múlna minden s..r, hogy melyik országban vagyunk. Miközben rengeteg pszichológus közül lehetne válogatni.
Azi lyen embereket sosem sajnálom.
"Ha egy évig voltatok együtt, hogy hogy ezt nemtudja rólad?"
- Nem olvastál még kamukérdést?
hát nem tudom..engem ez a "betegséged" nem érdekelne..elsőre fura lenne de ha szeretnélek elviselném..
szerintem viszont az utal mentális gondra hogy elüldözöd azt akit szeretsz és fordítva..ki tudja találtok-e még valaha normális párt magatoknak. ha ténylegesen érdeklitek egymást, majd hozzászoktok egymás dolgaihoz, ennyi a történet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!