Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Estén ként a takarot be szoktam tenni a lábam közé mert ugy szeretek aludni de van h elkezdek fel le mozogni és be gerjedek ez normális? Aztán megkiélvezkedek és utána alszom! 12/L
Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 22:28
3/11 anonim válasza:
#2 én nem lennék a takarója, túlságosan nagy a tojáshéj a seggén
4/11 anonim válasza:
igen normális, ez a maszturbáció. Szinte mindenki csinálja.
5/11 anonim válasza:
Ilyen idősen én is ezt csináltam. Na meg a párnával.
18l
u.i.: jó éjszakát ;)
6/11 anonim válasza:
Gyerekek holnaptól párnákat takarókat fogok árulni!
7/11 anonim válasza:
OFF
kedves sunaszaft!
ahogy ezt amerikai barátainknál mondani szokás: you made my day!
jót derültem, köszönöm :D
ON
8/11 anonim válasza:
persze h normális :) nekem is volt ilyen mikor annyi idő voltam mint te, szóval ez normális :) ne aggódj miatta :)17L
10/11 anonim válasza:
Aztán megkiélvezkedek
arra vigyázz be ne élvezkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!