Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oké-oké, tudom hogy rengetegen feltették előttem ezt a kérdést, de mégis mi lehet a baj velem meg a barátnőmmel?
Ja igen, a fiú lehet ronda de a lánynak szépnek kell lennie. Értem. Nem a külsőségekben szeretnék megerősítést kérni, mert annyi önbecsülésem azért van. Hanem hogy másoknak mégis hogy jön össze.
Tudod a mai világban ahol swagyolopáwameleg "férfiak" kellenek a nőknek, a normális pasikat meg elkülditek a halál fszára, ezért kevés az önbizalmunk.
Szóval ha a kicsit átlagosabb pasikat észrevennétek már találtatok volna valakit.
Én ki vagyok gyúrva rendesen, meg jóképű is vagyok, de elhajtom a plázapitsákat.
Am meg nagyon zavaró a folyamatos vihorászás is.
*Csendes, visszahúzódó férfi? Jó, azért annyi elvárásunk van, hogy ne egy szerencsétlen legyen az illető
Nah majd ha benő a fejed lágya, némi intelligenciát magadra szedsz, pl: hogy általad nem ismert emberekre sosem fogod ezt mondani, és sosem külső alapján fogsz itélni. Hanem veszed a fáradságot és megismered az embereket. Utána majd lesz olyan férfi, aki egyáltalán szóba fog veletek állni.
A leírásod alapján ti is olyan visszahúzódó, nem kezdeményező lányok vagytok, akkor hogy várhatod el, hogy a nyílt, magabiztos férfiak próbálkozzanak nálad?
Ha pedig tényleg csak kizárólag ez a típus jöhet szóba, akkor nyíltnak kell lenni, bárkivel elbeszélgetni, és nem csak akkor ha más kezdi.
Ha csak vársz, de semmit nem teszel, akkor nem sok jóra számíthatsz az életben.
Egyébként pedig ne gondold, hogy egy csendesebb srác bármivel is rosszabb választás lenne kapcsolat szempontjából..sőt... ha érettnek és intelligensnek tartjátok magatokat, akkor talán ezt tudhatnád. És magadhoz hasonló srácot érdemes keresni.
Ha nem vagy az a nagydumás, felszínes lány, akkor ne akarj magadnak ilyen pasit. Ha magadról a legfontosabbnak azt tartottad elmondani, hogy művelt vagy, akkor a pasiban is érdemes ezt a tulajdonságot keresni.
Nem attól leszel boldog valakivel, hogy mennyi önbizalma van.
Nekem az első barátom nagyon visszahúzódó és csendes srác volt, de segítettem neki megnyílni. És nagyon jó volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!