Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi a helyzet?

Figyelt kérdés

Szoval van egy srac es mar par eve tetszik.

Meg nyaron voltunk egy bufe/italozo reszen es a szuleim en es o atmentunk egy ismeroshoz ahol palinkaztunk,de en es o csak 2 kis poharkaval kb 20:00-03:50-ig ott voltunk az ismeroaunk hazava azon belul a szobajukba ott tancoltak a tobbiek mi meg beszelgettunk orakon at.Nagyon sokaig kerte hogy tancoljunk es hat mondtam jo legyen.Tancoltunk o atolelt,de ilyen lassu szamok mentek kozbe es mondta hogy nagyon jol erzi magat velem.

Azt tudni kell rola hogy egy igazi nocsabasz amivel tisztaban vagyok ezert mondtam neki hogy rendben ezt te sem gondolod komolyan tudom hogy mire megy ki a jatek nem vagyok hulye,erre o nem ez nem igaz ezzel annyiba is maradt utana meg orakig tancoltunk kozbe adott arcra puszikat es mondta hogy holnap mrnjek ki a meccsre.Nem mentem ki mert gondoltam ha kimegyek azt gondolja nyert ugy vagyok.Bucsuzaskent kert egy szajra puszit.Par napra ra megint talalkoztunk az italozoba es oda jott hozzam mert eppen vartam hogy had menjek el pisilni csak anya volt bent es o odajott hozzam es megolelt en meg mondtam neki hogy engedj el es mondta nem en meg hogy jo akkor megruglak egy helyen es elengedett.Aztan azt vettem eszre par honapja hogy amikor a kozelembe van elpirul zavarba jon pl:nezte a tv-t es kozben ram nezett de en hattal alltam neki es mondja a haverja hogy a tv nem ott van es elkezdett dadogni.Olyan volt meg,hogy focimeccsrol jottek es epp bucsu volt minket meghivtak a kocsmaba rngem es a szuleimet es odaertek o es kb 15 ember es leultek a kocsma egyik sarkaba mi meg kozepen ultunk.Oda jott koszont es nagyon zavarba jott es ram sem nezett, es o nem ult le a csapattarsai melle hanem kulon allt es nezett es zavarban volt es allandoan nezett.Oda ult mellem egy masik fiu es jol elbeszelgettunk es ezt o latta csunyan nezett ram le forditotta a fejet mindig rajtam tartotta a szemet.Amikor a fiu akivel beszeltem bement italt kerni o is bement es akivel beszelgettem fiu igy atolelte ahogy a fiuk szoktak es o kibujt alola.Volt egy masik fiu aki nezegetett es mondta apanak,hogy az a lany aki kint ul milyen szep es apa mondta igrn,o a lanyom es erre o azt mondta a (nev)rol van szo mondta apa igen es o azt mondta felejtos.Arra lennek kivancsi hogy mit erezhet irantam vagy mit gondolhat.Mindig szemezunk bar tudja hogy nem vagyok konnyen kaphato lany es tudom hogy o milyen es a korkulonbseg is kozre jatszik.En 15 eves vagyok o 23 kerlek ne vessetek meg csak tanacsokat kerek hogy varjak vagy lepni fog valamikor?vagy a fiuknal ez hogy van?

2014. máj. 19. 20:45
 1/10 anonim válasza:
Előre meg van írva a forgató könyv. Összejöttök, megdug, otthagy. Ekkora korkülönbsèggel(ebben az időszakban) nem egyezik az érték rendetek. Szerintem jobban jársz ha hagyod. Mellesleg engem anyám kibelezett volna ha 15 évesen haza viszek egy 23 éves srácot.
2014. máj. 19. 20:53
 2/10 A kérdező kommentje:

Hat mostanaban ez a korkulonbseg gyakori.

Vannak parok ahol nem lehet erezni a korkulonbseget.

2014. máj. 19. 21:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Nagy nőcsábász 23 éves aki ráhajtott egy 15 éves tinikislánya... hmm már megint... milyen érdekes. GUmi nélkül ne envedd neki!
2014. máj. 19. 21:10
 4/10 anonim ***** válasza:
azoknál a pároknál mindkét fél átment már a személyiségfejlődés legnagyobb hullámzó tengerén- a tinikoron! Olyan hiszékeny és naív és törékeny és friss hús vagy, megéri pár légyottért eljátszani a szőke herceget ;)
2014. máj. 19. 21:13
 5/10 A kérdező kommentje:
jo es hogyha most a korkulonbseget nem nezzuk?Felteszek egy masik kerdest,de most korkulonbseg nelkul kivancsi vagyok akkor mi a velemenyuk az embereknek mennyire lessz megoszlo:)
2014. máj. 19. 21:14
 6/10 anonim ***** válasza:

Vagy csak ez lett a divat aztán beállsz a sorba?

(20E 20-on éves kedveli ezt)

2014. máj. 19. 21:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Akkor is csak meg akar dönteni a pasas -.-"" ennyire h.ly.p.cs. nem lehetsz :) a pasastól is hányok, aki csak így ráveszi a tiniket, és tudja, hogy 3 perc alatt magábazúgatja a csajt.

De nem bíztatlak tovább az ember is legjobban a saját kárán tanul.

Mondom gumi nélkül ne döngessen, belőled kár lenne még egy.

2014. máj. 19. 21:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem en nem vagyok ilyen en soaem ertettem hogy lehet ez"divat"De nekem o mar par eve tetszik.
2014. máj. 19. 21:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Pár éve? Babázás közben szerettél bele? Szegény Barbie már értem miért féltékeny. :/
2014. máj. 19. 21:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk 11 évesen nem húzhatott meg volna törvényesen. Azóta nőtt egy kis melled, nőiesedett az alakod stb.... De fejben nem lettél érettebb. Már törvényesen gerincre vághat.

Felvilágosítás volt már a suliban? (8-ban szokott lenni). Szerintem max. rajongást érezhetsz iránta.

2014. máj. 20. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!