Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak hülyít vagy akar valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak hülyít vagy akar valamit?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki elég rég óta tetszik. Tudja is. Nemrég egy társaságba kerültünk egy barátnőm által. Nem félős a srác, inkább badboy féle, a hétvégén többször is voltunk együtt meg suliba is szoktunk beszélni.

Úgy kezdődött hogy suliba szülinapomkor felköszöntött, megpuszilt és utána rámírt. Akkor volt barátom, de nem komoly kapcsolat és ezt ő is láthatta. Pár hétig szinte minden nap beszélgettünk, de semmi érdekesről, de suliba mindig köszönt.

A hétvégén most meg már eléggé szivatott, de nem tudom mit akar... Nekem elég rossz mert szinte az elejétől beleestem, és rosszul esik, hogy azzal szórakozik hogy mást ölelget utána odajön, beszélget, random eleszi az üdítőm, beleiszik, elveszi a telóm, és ki kell tépjem a kezéből, megfogja az arcom és azt akarja hogy maradjak még egy kicsit...

Csak kihasznál, mert tudja hogy beleestem vagy akar valamit?

14/L

2014. máj. 19. 20:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Kihasznál
2014. máj. 19. 20:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Ki tudja. De nekem is úgy tűnik, hogy csak játszik veled:( Lehet, hogy ő se tudja mit akar.
2014. máj. 20. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!