Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen lefeküdtem az exbarátommal. Megmondjam a mostani páromnak?
figyelj, már ott elrontottad, hogy hazudtál neki.... " Azt hiszi, egy barátnőmnél aludtam tegnap buli után" ezért miért nincs bűntudatod???? már dupla bűntudatnak kéne lennie.
te szakítanál vele ??? és mit mondasz neki? nem elég jó hozzád? úgy szakíts vele akkor h bevallod mit tettél... nehogymár ő érezze magát szarnak, és gondolkozzon a szerencsétlen mit rontott el. (mármint gondolom a pasik is szoktak ilyeneken gondolkozni:S)
Egy ilyen megcsalás után nincs tisztalap..
Egy 20 éves házasságban még elgondolkozik az ember, hiszen nem akar mindent felrúgni maga körül, de 1 év után...
1 évet se bírtál ki anélkül, hogy félrekefélj, mi lesz itt a következő 70 évben?
Kár erőltetni.. Nem csak miatta, miattad is.
Nem nagyon hiszek az ilyen "igazi" és társai dolgokban, de ha képes voltál megcsalni, akkor nem ő a te embered.
Most miért ribizitek le rögtön?? RÉSZEG VOLT. Ilyenkor sok minden megtörténik. Én a fiú osztálytársaimat szoktam ilyenkor ölelgetni és mindegyiknek elmondom , hogy mennyire imádom meg bírom..:DD Jó persze ez nem annyira durva mint amit te csináltál..:(
Egyébként tényleg mondd el és ahogy olvastam már el is mondtad neki. Na már gondolkozott a dolgon? Mi lett? Együtt vagytok még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!