Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Részegen lefeküdtem az exbarát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen lefeküdtem az exbarátommal. Megmondjam a mostani páromnak?

Figyelt kérdés
Azt hiszi, egy barátnőmnél aludtam tegnap buli után. Ma, ahogy a barátom megcsókolt, nagyon rámtört a bűntudat. Rettenetesen sajnálom, ami történt, de nem akarom kivonni magam a felelősség alól, gőzöm sincs, mit csináljak. Nem csak úgy ˝ megtörtént ˝ és nem is tudom kizárólag a részegség számlájára írni. A mostani barátommal 1 éve vagyok együtt.

2014. máj. 18. 23:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

figyelj, már ott elrontottad, hogy hazudtál neki.... " Azt hiszi, egy barátnőmnél aludtam tegnap buli után" ezért miért nincs bűntudatod???? már dupla bűntudatnak kéne lennie.

te szakítanál vele ??? és mit mondasz neki? nem elég jó hozzád? úgy szakíts vele akkor h bevallod mit tettél... nehogymár ő érezze magát szarnak, és gondolkozzon a szerencsétlen mit rontott el. (mármint gondolom a pasik is szoktak ilyeneken gondolkozni:S)

2014. máj. 19. 03:21
 22/32 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy nem akarom megmondani neki. Igenis meg fogom, mert ennyit még érdemel tőlem.
2014. máj. 19. 07:14
 23/32 anonim ***** válasza:
Mindenképpen mondd el neki az igazat, mert ha nem, ott és akkor kapod vissza az élettől, ahol nem is gondolnád. Hiteltelen emberekkel tele a világ...
2014. máj. 19. 09:29
 24/32 A kérdező kommentje:
Hááát, megmondtam neki... Gondolkodási időt kért...
2014. máj. 19. 10:25
 25/32 Bence_ ***** válasza:
De te már tudod, hogy kivel szeretnél lenni?
2014. máj. 19. 11:05
 26/32 A kérdező kommentje:
Én a mostani párommal szeretnék lenni, de szerintem ( teljesen érthető módon ) vele elszúrtam ezt a lehetőséget.
2014. máj. 19. 11:45
 27/32 Bence_ ***** válasza:
Hibáztál. De ettől ez még lehet jó kapcsolat. Beszéljétek meg. Meg tudod fogalmazni, hogy miért feküdtél le vele? Mit kaptál akkor?
2014. máj. 19. 13:35
 28/32 anonim ***** válasza:

Egy ilyen megcsalás után nincs tisztalap..

Egy 20 éves házasságban még elgondolkozik az ember, hiszen nem akar mindent felrúgni maga körül, de 1 év után...

1 évet se bírtál ki anélkül, hogy félrekefélj, mi lesz itt a következő 70 évben?

Kár erőltetni.. Nem csak miatta, miattad is.

Nem nagyon hiszek az ilyen "igazi" és társai dolgokban, de ha képes voltál megcsalni, akkor nem ő a te embered.

2014. máj. 19. 18:49
 29/32 anonim ***** válasza:
69%
Fantasztikus, hogy ezen az oldalon mennyi feddhetetlen erkölcsű ítész akar megkövezni mindenkit, aki félrelép.
2014. máj. 19. 19:22
 30/32 anonim ***** válasza:

Most miért ribizitek le rögtön?? RÉSZEG VOLT. Ilyenkor sok minden megtörténik. Én a fiú osztálytársaimat szoktam ilyenkor ölelgetni és mindegyiknek elmondom , hogy mennyire imádom meg bírom..:DD Jó persze ez nem annyira durva mint amit te csináltál..:(

Egyébként tényleg mondd el és ahogy olvastam már el is mondtad neki. Na már gondolkozott a dolgon? Mi lett? Együtt vagytok még?

2014. máj. 24. 08:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!