Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen lefeküdtem az exbarátommal. Megmondjam a mostani páromnak?
Figyelt kérdés
Azt hiszi, egy barátnőmnél aludtam tegnap buli után. Ma, ahogy a barátom megcsókolt, nagyon rámtört a bűntudat. Rettenetesen sajnálom, ami történt, de nem akarom kivonni magam a felelősség alól, gőzöm sincs, mit csináljak. Nem csak úgy ˝ megtörtént ˝ és nem is tudom kizárólag a részegség számlájára írni. A mostani barátommal 1 éve vagyok együtt.2014. máj. 18. 23:36
11/32 anonim válasza:
Meg fog és remélem, hogy téged is megfognak csalni és akkor majd megérzed, hogy milyen jó érzés is az... Nem lehetett volna előbb szakítani vele, ha már egyszer le se szarod?
12/32 A kérdező kommentje:
Nem igaz, hogy nem érdekel a mostani barátom... Az exnek a menyasszonya voltam, szóval komplikált a helyzet. Tudom, hogy ez nem kibúvó, de jóvá szeretném ezt tenni mindenképp.
2014. máj. 18. 23:53
13/32 anonim válasza:
Azt azért elmesélhetnéd, hogy miért tetted meg és mi a jövőbeni célod a pasiddal. Akát priviben is, nem muszáj itt
14/32 anonim válasza:
És miért szakítottál az exeddel?
15/32 anonim válasza:
Azt hiszem, egyenességből, emberek iránti tiszteletből, empátiából van még néhány lecke, amit meg kellene tanulnod. Mondd el neki, és lépj le lehajtott fejjel.
16/32 anonim válasza:
bezzeg ha egy pasi csajja meg a csaját akkor egyből akasztásért meg hóhérért kiált a tisztelt publikum
röff
17/32 Bence_ válasza:
Gondolom jó volt kívántad, stb.
Mit szeretnél? Először vald be magadnak. Aztán cselekedj.
18/32 A kérdező kommentje:
Talán az lenne a legtisztességesebb, ha szakítanék a mostani párommal és hagynék magamnak időt erre az egészre :(
2014. máj. 19. 00:33
19/32 anonim válasza:
Még egy csalárd ribi, micsoda újdonság... Én még részegen sem csaltam meg a páromat pedig volt rá lehetőségem jó párszor. Kislány ezt szó szerint elb@s.ztad. Ennyit a mostani barátodról. Mond el Neki, engedd, hogy páros lábbal hajítson ki a francba ahogy ilyenkor azt kell és után dugj a fél várossal, megteheted. Na cakát! De én is s.eggbe durrantalak ha akarod. Most már úgyis mindegy. Már megcsaltad. Innentől kezdve mindegy mit csinálsz.
20/32 anonim válasza:
Ha ilyen lenne a nőm tuti repülne , nem mentség az alkoholra fogni ! Akkor is legyen tudata a Nőnek hogy kapcsoltba van ,ezt nem felejtheti el piásan! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!