Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a barátnőd bejelentené, hogy 1 hét múlva lesz a mellnagyobbító műtétje? Semmi megbeszélés előtte.
Figyelt kérdés
Nálunk ez a helyzet.2014. máj. 18. 17:40
11/14 anonim válasza:
Hagyd el...ha nem beszél meg veled ilyen fontos dolgokat akkor nincs meg köztetek a bizalom, ami ugye egy kapcsolat alapja kell(ene) hogy legyen
12/14 anonim válasza:
Eleve milyen kapcsolat az, ahol ennyire nincs kommunikáció? Nekem ez lenne vele a gondom! Hogy egy engem is érintő kérdésben egyedül dönt és kész tények elé állít. Ilyen emberrel pedig nem szeretnék kapcsolatot.
(Ne lepődj meg, ha jövő héten azzal áll elő, hogy eldöntötte - természetesen egyedül - hogy szülni fog, sőt, már terhes is, vagy kiválasztja álmai otthonát, ahol te élni fogsz majd vele, stb. stb.)
Összességében: magával a gondolkodásmóddal van bajom. Mindent meg lehet beszélni, egy kapcsolatnak erről kéne szólni. Aki erre nem képes, annak nem való kapcsolat. Velem legalábbis biztos nem.
13/14 anonim válasza:
Nekem is elsősorban a megbeszélés hiánya zavarna. Egy normális kapcsolatban ilyen fontos dolgot megbeszélnek előtte. A másik nagy problémám az lenne, hogy a műmell undorító.
14/14 anonim válasza:
mégis mit csinálnék?? elhagynám! nem bízik bennem, leszarja a véleményemet, nem érdeklem, qrva, stb... dugni lehet megtartanám, de másra minek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!