Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Életemben nem borotválkoztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életemben nem borotválkoztam még odalent, hogy kell?

Figyelt kérdés

Sajnos nem vagyok valami jó kapcsolatban anyukámmal, hogy megkérdezzem. Koromat illetően már ciki ha a barátaimhoz fordulok.

Borotvához gondolom kell borotvahab.. aztán?

2014. máj. 18. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? ..aztán leborotválod de az lenne a legjobb ha kozmetikushoz mennél és legyantáztatod akkor nem lesz borostás.
2014. máj. 18. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Bekened borotvahabbal, aztán elkezded lehúzni a szőrt. Borotvát ki kell öblíteni, ha tele ment szőrrel. Aztán, ha végeztél bekened jó alaposan valami jó féle testápolóval, hogy ne pattogjon ki. De nehéz elmondani
2014. máj. 18. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:
A gilettenek vannak ilyen eldobható bprotvái. Borotvajab nem kell, ha túl nagy a dzsungel megritkítod kisollóval, a többi mehet borotvával.
2014. máj. 18. 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Borotva hab nélkül is lehet. Én pl a hónaljamat úgy szoktam, csak így kicsit tovább tart.

A borotvahabot úgy érdemes használni hogy várni kell vele pár percet miután bekented

2014. máj. 18. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy, mint fent, de miért akarsz lépcsőzni, ha az emeleten is van fürdőszoba? :D

Amúgy, nem vagyok lány, de láttam már lányt borotválkozni: ugyanúgy kell mint bárhol máshol. Benedvesíted meleg vízzel a bőröd, borotvahabbal bekened, és a szőrrel megegyező irányban óvatosan leborotválod. A borotvából a szőrt és a habot hideg vízzel kell kimosni, és jól lerázni, mert a forró víz, illetve a rajta maradó víz hamar kiveszi az élét.

2014. máj. 18. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!