Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már harmadszor csalódtam nagyon nagyot ki lehet ezt bírni egyedül?
Szia!
Pontosan ugyan ezt tudnám leírni én is.
Csalódtam már éppen eleget, bántottak már éppen elegen érzelmileg. Mindegyikük azt hitte, hogy jól van, majd megoldja, majd elmúlik, kibírja... de ennek a részleteibe nem gondoltak bele...
A gondjaimról én sem beszélek, senkinek fogalma sincs, hogy mennyi minden bánt. Mindenki azt hiszi, hogy boldog vagyok, pedig totál nincs így.
Egyedül, hogy lehet feldolgozni? Jó kérdés, gyanítom sehogy.
23/F
Hogyan sikerült csalódnod 3 pasiban is, ha eddig még sosem volt senkid?
Ez megint ilyen retikül gondolat az elképzelt világodról?
Igen mert vak voltál és naiv.
Noss, ezekből csak tanulsz, és még csak 19 éves vagy, minél többet élsz meg annál több tapasztalatot szerzel, és néha talán másképp fogsz gondolkodni.
de....ha szerelmes leszel akkor megint vak leszel és megint ráb***aszhatsz ha nem látsz
"Sose volt senkim de 3 pasiban kellett csalódnom."
És akkor miért nem azt írod 19 évesen az érettségi (remélhetőleg) után?
És most hogy erre a logikai bukfencre valaki rávilágitott egy mondaton belül rövidre vágtad a dolgot és már nem is pasikban hanem magadban csalódtál.
Tehát akkor ez már gyakorlatilag egy új téma, cime: '3x csalódtam magamban, hogy lehet ezt kibirni?'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!