Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek nagyom számít ha egy lánynak kicsi a melle?
Figyelt kérdés
2014. máj. 17. 17:36
11/22 anonim válasza:
Igen, számit. Csak kicsi jöhet szóba.
12/22 anonim válasza:
ide csak az ír akinek a kicsi jön be
megvolt az egófényezés, most örülsz?
13/22 A kérdező kommentje:
Azert irtam ki mert minden fiu aki korulottem van csak a nagy dudakrol tud beszelni.
Es nekem megy egy haverom akirol nem hittem volna h ilyet mond , beszolt hogy kicsi. Szoval elegge elrontottak a kedvem.
Azert kerdeztem meg hogy tenyleg mindenkinek csak a nagy szamit.
2014. máj. 17. 18:04
14/22 anonim válasza:
Végülis, teljesen logikus pár kölyök véleményére adni. Igen, mondtál páran és az Egész Kicseszett Férfinek a nagy dudákat szereti. Evidens.
15/22 anonim válasza:
Utolsó válaszoló mit kell beleszólni. Én is olyan lány vagyok aki mindent magára vesz. Nem szabad! Mint itt is kiderült sokaknak tetszik.
16/22 anonim válasza:
Mit kell beleszólni? Tessék? Szerinted értelmes dolog pár fajankó véleményéből kiindulni és azt képzelni, hogy az mindenkire igaz? És ha én azt mondom, "minden nő buta", lesznek, akik egyetértenek velem, de attól még igazam van? Minden nő? Mindegyik? Nem. Mocskosul nem.
17/22 anonim válasza:
Erre példa Rihanna, neki is kis csenevész mellei vannak, de attól még igen szexi. Tudom fel van tuningolva mindenféle marketing dologgal, de attól még szép. Ha az arcod szép akkor nem gond. Legyen kisugárzásod ennyi.
18/22 anonim válasza:
Én nem mellméret alapján választok párt magamnak. Nálam ez nem szempont, egyébként jobban szeretem a kicsi-feszes melleket. :)
De tényleg nem ez dönti el, hogy mit akarok a lánytól.
19/22 anonim válasza:
Férfi vagyok és most bevallom: minden cicit szeretek!!! A nagyot azért mert nagy a picit meg azért mert pici!! (amúgy azt tapasztalom hogy a pici ciciseknek szebb popójuk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!