Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, egy 160 cm magas lánynak a 75B mellméret kicsi vagy pont jó?
hány éves vagy?
mert ez kor kérdése is!
Nem a mell mérete a fontos, hanem a formája.
Ha szép a formája nem érdekel mekkora.
En is 160 centi vagyok, es epphogy 75B a cicim.
A baratomnak nyafogtam hogy kicsi... es de jol nezne ki ha nagyobb lenne.
O azt monta hogy "igen, kicsik, de szep formasak!"
Amikor elotte emlegettem meg a kapcsolat elejen, hogy megmutetem magamat, hat nem mondott semmit ra, csak kerdezte hogy mikor es miert... de ahogy elneztem az arcat nem volt elajulva az otlettol...
Azota nott a cicim a tabletta miatt, meg none egy kicsit akkor mar tuti nem muttetnem meg, mondjuk mar most is sokat csokkent a mutet veloszinusege, regen olyan 80%-ban akartam, most inkabb 20%-25% az eselye, hogy nott meg en is fogytam...
Azt nem tudom hol lehet olyan jo cicifixeket venni, amik osszebbnyomjak es szep dekoltazst csinalnak, kerekel, de a belso vonal most kezdett el toltodni es kene meg nekem oda egy kis mellszovet, remelem lesz :) Amugy jo kis gomb alakja van, latom az ivet, de toltodhetne meg jobban :P
Anyum profi melltartojaban olyan dekoltazsom van, hogy beajulok :)
Jo, csak az aranyok miatt, meg a szep dekoltazsos ingek es rihak miatt olyan rossz neha...
De mondom most hogy fogytam es nott is a mellem, mar nem akarom annyira. Meg egy kicsit teltebb lesz akkor kesz a boldogsag, na meg en meg feszesitek akkor maris maskepp nez ki az ember lanya.
Meg ezt nagyon konnyen el tudjak szurni, szoval ra kell szanni a penzt- ok, a kuldoldi fizumbol nem gond, de inkabb koltom masra azt a penzt.
Az ajkamba amugy fog menni egy nagyon pici kollagen, a baratom nem jott meg ra hogy a fotoim azert olyan jok, mert picit-nagyon kicsit kinyomom az ajkamat (nem kacsaszajnyira) es igy aranyosabb az arcom, na meg teltett az ajkam.
De mar megtanultam, hogy ezeket nem kell nagyon hangoztatni, mert csak a vita van belole. Nem ertik meg hogy nem kacsaszajat akarok. Aztan egyszer egy ismerosom novere is ott volt aki nem ismerr engem es megmutattam neki hogy mire gondolok - azt mondta neki fel se tunik hogy ha akkorara csinaltatnam hogy nem termeszetes- na igen, mert o nem ismert. Aki meg ismert az egybol hurrogott. Csak egy piciket szeretnek. Es ezt is nagyon jo orvosnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!