Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyiket szeretitek jobban? Ha egy lánynak vékony, vagy vastag a szája, nagy vagy kicsi?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 15:57
1/10 anonim válasza:
A békaszáj, meg a p*csaszáj az gusztustalan, a többi változó.
2/10 anonim válasza:
vastag érzéki ajkak
de nem művileg kitömött mert az gusztustalan
3/10 anonim válasza:
az arcától függ ... a beszéden kívüli igénybevételnél tapasztalatom szerint mindegy, sőt meglepő is volt :)
4/10 anonim válasza:
A természetes érzéki, nem művien elcsúfított. Leszűkítve formára meg vastagságra édesmindegy, azt értékelem ami a lány adottsága.
5/10 A kérdező kommentje:
Csak mert úgy hallottam, a vastagabb ajkú, szélesebb szájú lányok jobban tudnak csókolózni, jobb velük a csók a pasik szerint...
2013. máj. 7. 16:16
7/10 anonim válasza:
most nem az a lényeg h kit linkelek hanem a szája a lényeg na, annál nagyobb nem kell.
8/10 anonim válasza:
#5 ez így alapjában véve nem igaz
9/10 anonim válasza:
Érdekes elmélet... van valami alapja is? :D A nagy száj max egy dolog miatt lehet jó...
Viszont nekem jobban tetszik ha egy nőnek kicsi szája van. Bár nagyon ritkán látni olyat, hogy valakinek szép szája legyen. Persze ez csak a saját véleményem, meg csak én látom vagy nem látom annak. :D
10/10 anonim válasza:
De most komolyan...
Vastag ajkak jók, pl. Jolie-nak van olyan asszem, meg még volt egy ilyen színésznő aki erről volt híres.
De van olyan vastag ajak is amitől behánysz - Genyórázó Mária!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!