Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki, ha 19 évesen 15-16nak nézek ki?
Figyelt kérdés
2014. máj. 17. 11:03
1/9 A kérdező kommentje:
19/f
2014. máj. 17. 11:05
3/9 anonim válasza:
en 17-evesen megkaptam tippnek, hogy 14, de vigasztaljon, hogy majd mikor ok rancosak lesznek mi nevetunk a vegen :D
17 l
4/9 anonim válasza:
Én meg 16 évesen néztem ki 20-22-nek. Na melyik a jobb? :D
5/9 anonim válasza:
nekem volt egy masodikos egyetemista ismerosom (lany), o 16-nak nezett ki. Szerintem nincs ezzel semmi problema, cikinek meg plane nem ciki :)
6/9 A kérdező kommentje:
# 4 a te eseted jobb, mert téged bizonyos helyekről, biztos nem akartak kiküldeni úgy, hogy "a kisfiú menjen ki!" :D
De lehet, pár év múlva előny lesz nekem ez, és csak most hátrány. :D
2014. máj. 17. 11:12
7/9 anonim válasza:
En se nezek ki 18-nak , de azzal vigasztalnak h par ev mulva orulni fogok neki. ;)
8/9 anonim válasza:
Most még van pár majom, aki beugat ezért, de majd ha 50 évesek leszünk és 30nak nézünk ki, nagyot fognak koppanni :D
9/9 anonim válasza:
Én 20 vagyok, és szintén 15-16-nak néznek. Igaz, hogy lány vagyok, de szerintem a te esetedben sem ciki :) Később még előnyödre is válhat :D Meg amúgy is, szerintem tök vicces, amikor először találkozol valakivel, és kérdezi, hány éves vagy... imádom ilyenkor a döbbent arcukat xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!