Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen depressziós lettem? Ez ciki?
A családomban semmi szeretet nincs,ronda vagyok,betegségem is van.Haverjaim alig,kívülálló vagyok az osztályban,barátnőre semmi esély Sok mindent csinálok (tánc,kondi stb.) de egyik se megy jól.
Képtelen vagyok sikerélményt szerezni bármiben is .
Az utóbbi hetekben minden nap hullafáradt vagyok,semmihez sincs kedvem,utálom magam és az életem,egész nap feszült vagyok.
Ez depresszió? Pszcihomókus kéne?
17/F
Az miért lenne ciki?
Ez meg amúgy nem korfüggő.
Nem is az,hogy kéne,de jó lenne valakinek kiönteni a lelked,nem?
Ápolt vagyok,a pofámon viszont semmi sem változtat :D
Kiönteném a szívem de senkit se érdekel.Nem is csoda.
Ja és nem vagyok EMÓ.
Bár még lehetek.
Jó úton haladsz a depresszió felé igen. És amint látod, erről egyáltalán nem te tehetsz, hanem ahogy írtad is: a családod, van például azok az emberek, akik itt is azonnal undok módon kezdtek viselkedni.
Pszichológus kellhet igen, menj be egy sztkba időpontot kérni.
Amúgy az, hogy ha valamiben sikeres leszel, az hasznos és jó dolog, de a depresszión sajnos nem segít.
Igaz már lecsengőben van az EMO, de soha nem lehet tudni..
Akkor ajánlatos egy külső emberhez fordulni, mert 1000x többet ér egy idegennek beszélni a problémákról, mint egy ismerősnek..
Nem ciki csak szimplán szr helyzet.
Hallgass a belső hangra. Biztos van valami amit eddig meg akartál csinálni, de nem merted, nem akartad valami miatt.
Most itt az ideje hogy megtedd!
Ez öröm lesz hidd el :)
Fel a fejjel, más is járt így, nem te vagy az egyetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!